به گزارش خبرنگار مهر، سيد خليل طباطبايي ظهر سه شنبه در نخستين هم انديشي نمايندگان دستگاه هاي داراري تفاهم نامه با كميته امداد امام خميني (ره) با اعلام اين مطلب افزود: یكي از خواسته هاي مقام معظم رهبري اتمام كار حمايتي اين مجموعه و رسيدگي كامل به امور فرهنگي است.
وي اظهار كرد: متاسفانه فضاي اقتصادي كشور ايجاب مي كند بخشي از مردم تحت حمايت كميته امداد باشند.
وي با اشاره به وجود 8900 يتيم و 25 هزار حامي در استان همدان تصريح كرد: اينكه هر يتيم 3 حامي داشته باشد نشان از همكاري خوب مردم در امور خير دارد.
طباطبايي با اشاره به امضاي تفاهم نامه هاي مختلف بين كميته امداد و دستگاه هاي مختلف گفت: شناسايي نيازمندان واقعي، افزايش توان مالي و ترويج فرهنگ نيكوكاري در جامعه از جمله اهداف اين تفاهم نامه ها است.
كميته امداد به دنبال ايجاد مراكز نيكوكاري در مساجد محلات و مدارس است
وي افزود: كميته امداد به دنبال ايجاد مراكز نيكوكاري در مساجد محلات و مدارس است تا بدين وسيله فعاليت هاي خود را از بخش دولتي به مردم واگذار كند.
وي خطاب به مديران دستگاه ها گفت: هر اداره يك نماينده به كميته امداد معرفي كند تا كارها به صورت مرتب و منسجم پيگيري شود.
طباطبايي با اشاره به فعاليت كميته امداد در 9 كشور مختلف دنيا افزود: در اين كشورها تنها از اساسنامه كاري امداد الگو برداري شده است و هيچگونه كمك مالي به آن ها نمي شود و تمامي هزينه ها از طريق كمك هاي مردمي همان كشورهاي صرف مي شود.
وي اظهار كرد: بايد اذهان عمومي جامعه به اين باور برسند كه كميته امداد خدمات متنوعي از جمله ايجاد اشتغال و توانمند سازي خانواده ها را نيز بر عهده دارد و تنها كار صندوق صدقات را انجام نمي دهد.
نظر شما