پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۶:۲۳

ابراهیمی پور:

شهرداری آبادان برای نظافت معابر شهر تلاش بیشتری کند

شهرداری آبادان برای نظافت معابر شهر تلاش بیشتری کند

آبادان – خبرگزاری مهر: امام جمعه آبادان گفت: شهرداری با همراهی شورای اسلامی شهر در جهت نظافت کوچه و خیابانهای شهر تلاش بیشتری کند.

به گزارش خبرنگار مهر،  حجت الاسلام حاج علی ابراهیمی پور پیش از ظهر سه شنبه در آیین بهره برداری از سامانه کارت الکترونیکی و بوستان محله ای اشراق افزود: توقع مردم آن است که شورا و شهرداری برنامه خدمات رسانیشان را بیشتر کرده و در عمران، نظافت و پاکیزگی شهر تلاش مضاعف تر کنند.

وی از شورای اسلامی شهر خواستار سرعت بخشی در تائید مصوبات اولویت دار شهر شد و اظهار کرد: جمع آوری نخاله ها و زباله های که به صورت گسترده در کوچه وخیابانها به ویژه اماکن مخروبه و بلاصاحب وجود دارد باید در دستورکار شهرداری قرار گیرد.

ابراهیمی پور تصریح کرد: پاکیزه سازی فضای شهری نیاز به فرهنگ سازی عمومی دارد که در این خصوص نیز با کارهای تبلیغی و آموزشی توسط شهرداری در سطح مناطق مختلف شهری انجام شود.

وی یادآور شد: خدمت به مردم بالاترین وظیفه است و لیاقت مردم آبادان نیز بالاتر و بیشتر از هر آنچه که امروز وجود دارد است.

امام جمعه آبادان با اشاره به راه اندازی سامانه اتوبلیط گفت: رعایت مسائل بهداشتی از حیث حذف وجه نقد از دیگر مزایای اجرای این طرح است.

به گفته حجت الاسلام ابراهیمی پور احترام به شهروندان نفس اصلی کار صورت گرفته است که در وقت مردم نیز صرفه جویی می شود.

وی افزود: شورا با همراهی شهرداری زمینه خدمات رسانی بیشتر به شهروندان را فراهم کنند و هر کجا که با مشکل مواجه شدند مراتب را جهت پیگیری و رفع به اطلاع فرماندار ویژه و یا امام جمعه برسانند.

ابراهیمی پور، توجه و رسیدگی به جاده کنار بیمارستان 17 شهریور را از شهرداری خواستار شد.

 

کد خبر 2160604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha