پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ آبان ۱۳۹۲، ۸:۴۰

رویانیان:

تعاملات باشگاهی باعث از بین رفتن دلالی در فوتبال می‌شود

تعاملات باشگاهی باعث از بین رفتن دلالی در فوتبال می‌شود

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: تعاملات باشگاهی باعث از بین رفتن دلالی در فوتبال می‌شود و امیدوارم که این تعاملات ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رویانیان شامگاه سه‌شنبه بعد از نشست با مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان اظهار داشت: ارتباط خوب مدیران باشگاه‌های ورزشی باعث رشد ورزش کشور می‌شود و این بسیار خوب است که مدیران عامل باشگاه‌ها بتوانند با یکدیگر به نتیجه برسند.

وی افزود: اینکه دو مدیرعامل توانستند در موارد مورد مذاکره خود به نتیجه برسند، باعث از بین رفتن دلال‌ها می‌شود و این تعامل‌ها به روند پاک شدن فوتبال کمک می‌کند و دست دلال‌ها را از فوتبال کوتاه می‌کند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه ذوب‌آهن و پرسپولیس با یکدیگر ارتباط خوبی دارند، تصریح کرد: این دو باشگاه در ادامه نیز ارتباطات خوب خود را حفظ کرده و تلاش می‌کنند که بار دیگر با یکدیگر تعاملات خوبی در عرصه باشگاهی و تیمی داشته باشند.

وی افزود: به احترام سعید آذری به اصفهان آمدم تا خواسته خود را به صورت حضوری با وی مطرح کنم و جلسه خوبی با وی برگزار کردیم که در این جلسه به توافقات نهایی نیز رسیدیم.

رویانیان اضافه کرد: جزئیات جلسه من و سعید آذری در روزهای آینده مشخص می‌شود اما ما به میزان قابل توجهی در مورد معاوضه محسن مسلمان با بازیکن خود به توافق رسیدیم.

 

کد خبر 2160807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha