پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ آبان ۱۳۹۲، ۹:۰۳

در هفته چهاردهم لیگ برتر/

سپاهان بدون محروم و مصدوم به مصاف ملوان بندر انزلی می‌رود

سپاهان بدون محروم و مصدوم به مصاف ملوان بندر انزلی می‌رود

اصفهان – خبرگزاری مهر: تیم فوتبال سپاهان در هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور بدون محروم و مصدوم به مصاف ملوان بندر انزلی می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، سپاهان بعد از کسب تساوی در دیدار با سایپای البروز، روز پنجشنبه هفته جاری به مصاف ملوان بندر انزلی می‌رود و برای این بازی هیچ بازیکن مصدوم یا محرومی ندارد.

طلایی‌پوشان که در دیدار با سایپا محمد غلامی، مهاجم 5 گله خود را به دلیل محرومیت و سه اخطاره بودن در اختیار نداشتند، در این بازی می‌توانند از غلامی استفاده کنند.

تیم اصفهانی همچنین برای این بازی هیچ بازیکن مصدومی نیز ندارد و مصدومیت بازیکنان این تیم برطرف شده و همه بازیکنان برای بازی آماده هستند.

یعقوب کریمی و آرش افشین دو بازیکن مصدوم سپاهان در بازی‌های اخیر تیم اصفهانی برای سپاهان به میدان رفته‌اند و کریمی در دیدار با سایپا از ابتدا در ترکیب تیمش به میدان رفت.

سپاهان در روزهای گذشته همه روزه در ورزشگاه فردوس اصفهان به تمرین می‌پرداخت و آخرین تمرین طلایی‌پوشان پیش از دیدار با ملوان بندر انزلی عصر روز چهارشنبه برگزار می‌شود.

محرم نویدکیا و جواهیر سوکای، دو بازیکن مصدوم سپاهان که از ابتدای فصل نتوانسته‌اند در ترکیب سپاهان بازی کنند، همچنان زیر نظر پزشکان تیم فعالیت‌های درمانی خود را انجام می‌دهند.

دیدار تیم‌های سپاهان اصفهان و ملوان بندر انزلی از ساعت 15:30 روز پنجشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

 

کد خبر 2160812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha