پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ آبان ۱۳۹۲، ۸:۴۶

کبگانیان عنوان کرد

افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها / توانمندی درآمدزایی در پزشکی و فنی - مهندسی

افزایش اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها / توانمندی درآمدزایی در پزشکی و فنی - مهندسی

قائم مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور از سامان‌دهی اختیارات هیات امنای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها خبر داد و گفت: با توجه به ورود دانشگاه‌های کشور به رتبه‌های 300 تا 500 جهانی می‌توان ماموریت‌ها و مسئولیت پذیری هیات‌های امنا را افزایش داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر منصور کبگانیان در حاشیه سی و نهمین جلسه ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور در جمع خبرنگاران سامان دهی اختیارات و مسئولیت‌های هیات‌های امنای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها را از موضوعات اصلی جلسه سی ونهم ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور ذکر کرد و افزود: این موضوع در بخش نهایی جلسه قبل ستاد مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود و ادامه آن در این جلسه دنبال شد.

قائم مقام ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور، با اشاره به موضوعات مطرح شده در این جلسه خاطرنشان کرد: در این جلسه سیاست‌های کلی در خصوص بایدها و نبایدها و حد و مرز مسئولیت‌های هیات‌های امنا و پاسخگو بودن آنها مطرح شد و اعضا در این زمینه نظرات خود را ارائه دادند.

وی با اشاره به وضعیت هیات‌های امنای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها یادآور شد: مشارکت اعضای هیات امنا در ارتقای دانشگاه خود، جذب منابع مالی و کارهای تحقیقاتی کاهش پیدا کرده  و آنها از اختیارات قانونی برنامه های چهارم و پنجم توسعه، کم استفاده کرده‌اند در حالی که آنها می‌توانند آیین نامه‌ها و مصوبات ویژه‌ای داشته باشند.  

کبگانیان با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور باید به تناسب توانایی‌هایشان ماموریت‌های ویژه داشته باشند، اضافه کرد: این ماموریت‌ها می‌تواند محلی، استانی، ملی یا فراملی باشند.

کبگانیان افزود:دانشگاه‌های کشور در حال ورود به رتبه‌های 300 تا 500 جهانی هستند بنابراین می‌توان در ازای این ماموریت‌ها، مسئولیت پذیری هیات‌های امنا را افزایش داد.

وی با اشاره به جوان و نوپا بودن دولت یازدهم خاطر نشان کرد: با توجه به تازه نفس بودن دولت می‌توان در خصوص افزایش هیات‌های امنای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها اقدام کرد.

کبگانیان نحوه اختصاص بودجه به دانشگاه‌ها را از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه عنوان کرد و گفت: بسیاری از دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های پزشکی و فنی و مهندسی توانمندی درآمدزایی را دارند. در این زمینه در صورتی که بتوان تخصیص بودجه‌های دانشگاه‌ها را بر اساس مسئولیت پذیری هیات‌های امنا سامان دهی کرد اقدام مناسبی در این زمینه خواهد بود.

کد خبر 2160836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha