پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۰۰

دشت آبادي:

6200 بازرسي از واحدهاي مشمول قانون كار در يزد انجام شد

6200 بازرسي از واحدهاي مشمول قانون كار در يزد انجام شد

يزد - خبرگزاري مهر: رئيس اداره بازرسي كار اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان يزد گفت: در شش ماهه نخست امسال شش هزار و 200 مورد بازرسي ادواري و موردي از واحدهاي مشمول قانون كار به انجام رسيد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجيد دشت آبادي در جمع بازرسان اداره كار استان يزد اظهار داشت: اين بازرسي ها به منظور بررسي قانون كار و آيين نامه هاي حفاظت فني و بهداشت كار در كارگاه ها و واحدهاي مشمول قانون كار به طور مستمر و در فواصل زماني مختلف توسط بازرسان اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي انجام شده است.

وي از درخواست هاي متقاضيان براي بازنشستگي پيش از موعد در مشاغل سخت و زيان آور خبر داد و بيان كرد: در شش ماهه نخست امسال هزار و 481 مورد بازرسي از مشاغل متقاضيان بازنشستگي پيش از موعد انجام شده كه اين رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22 درصد افزايش داشته است.

رئيس بازرسي كار اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان يزد بيان كرد: با تلاش بازرسان كار و افزايش درخواستها براي بازنشستگي پيش از موعد در مشاغل سخت و زيان آور، زمان بازرسي درخواست كارگران از پنج ماه به سه ماه كاهش پيدا كرده است.

دشت آبادي يادآور شد: بررسي درخواست ها در اداره كل در ادارات شهرستان محل اشتغال فرد متقاضي دنبال مي شود كه با تمهيداتي كه در نظر گرفته شده است، سعي شده مدت زمان بازرسي از پرونده ها و ارسال به كميته سخت و زيان آور كاهش پيدا كند.

دشت آبادي از افزايش دوره هاي آموزشي ايمني عمومي كه توسط بازرسان كار در استان يزد انجام مي شود، خبر داد و افزود: در شش ماهه نخست امسال دوره هاي آموزشي به مدت سه هزار نفر ساعت براي بالغ بر 700 نفر برگزار شده است كه نسبت به سال گذشته از افزايش قابل ملاحظه اي برخوردار بوده و كارآمد و موثر بوده است.

کد خبر 2160985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha