پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ آبان ۱۳۹۲، ۱۳:۴۰

حجت الاسلام مصدق:

تاکید اسلام به پیشگیری غیر کیفری جرایم

تاکید اسلام به پیشگیری غیر کیفری جرایم

اردبیل – خبرگزاری مهر: معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: در دین مبین اسلام به پیشگیری غیر کیفری بیش از پیشگیری کیفری تاکید شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد مصدق ظهر چهارشنبه در مجمع استانی پیشگیری از جرم با موضوع ارتکاب جرایم علیه تمامیت جسمانی تصریح کرد: این مهم به دلیل رویکرد تربیتی اسلام و توجه به پیشگیری از وقوع جرم است.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر مصداق بارز پیشگیری غیر کیفری است، تاکید کرد: ترویج این بینش در جامعه می تواند زمینه ساز تربیت معنوی و اخلاقی جامع باشد.

حجت الاسلام مصدق افزود: در حال حاضر پیشگیری و مهمتر از آن پیش بینی از جمله ضروریات برخورد با جرایم است.

وی با یادآوری برگزاری 528 مجمع استانی در رابطه با پیشگیری از وقوع جرم، ادامه داد: دستاورد این مجامع توانسته ایده های کارشناسی قابل توجهی برای مواجه با معضل وقوع جرم را موجب شود.

ضرورت تناسب برنامه های پیشگیری با مخاطب

معاون قضایی و حقوقی سازمان قضایی نیروهای مسلح با تاکید به دامنه مجازات جرائم اضافه کرد: این موضوع در راستای تناسب مجازات با جرم صورت گرفته تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه در صدور حکم برای جرم باید ویژگی های فردی، اجتماعی و خانوادگی شخص مورد بازبینی قرار گیرد، ادامه داد: قانون گذار حداقل و حداکثری برای مجازات در نظر گرفته و بایدحکم متناسب با شخص صادر شود.

حجت الاسلام مصدق معتقد است این موضوع در برنامه های پیشگیری نیز اهمیت داشته و باید برنامه های اجرایی در این حوزه متناسب با شرایط وقوع آن اجرا شود.

کد خبر 2161203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha