پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۴۵

/ شش كتاب براي نوجوانان در حال تاليف ، آماده سازي و انتشار /

احمد عربلو زندگينامه " خواجوي كرماني " را نوشت

خبرگزاري مهر - گروه فرهنگ و ادب : احمد عربلو - نويسنده كودكان و نوجوانان ، دو جلد ديگر از مجموعه داستانهاي " ملا نصرالدين " را به دست انتشار سپرد ، همچنين زندگينامه " خواجوي كرماني " نيز در قالب يك كتاب توسط اين نويسنده به نشر مدرسه سپرده شده است .

به گزارش خبرنگار فرهنگ و ادب مهر،  اين نويسنده كه پيشتردو جلد از داستانهاي ملا نصرالدين را درنشر سوره مهر به چاپ رسانده بود ، به تازگي دو جلد ديگر نيز از اين مجموعه را به ناشر سپرده است . 



همچنين « تاريخ از اين ور » ،  مجموعه طنز تاريخي به قلم احمد عربلو است كه زندگينامه سلاطين را در بر مي گيرد كه توسط نشر كانون پرورش فكري به چاپ خواهد رسيد.

به گزارش مهر ، اين نويسنده در حال جمع آوري كتابي با عنوان « اينها هم بچه ها را خندانده اند » است ، اين كتاب داراي دو بخش است كه بخش اول در برگيرنده مقدمه اي تفطيلي ازنويسنده با موضوع " طنز و طنزنويسي " است و انواع طنز و شيوه هاي طنز شرح داده شده است  ،  بخش دوم نيز به آثار نويسندگاني مي پردازد كه به نوعي درآثارخود " طنز"  نيزداشته اند .



اين گزارش حاكي است ازبيست نويسنده در اين كتاب ، همراه با آثارشان نام برده شده كه مانند محمد حمزه زاده ،  محمد ميركياني ، شهرام شفيعي ،  فرهاد حسن زاده ، مجيد عميق (مترجم) ، داوود اميريان و ... از آن جمله اند .


كتاب ديگر احمد عربلو «  قند و نمك »  نام دارد كه دربرگيرنده نوشته هاي طنز اين نويسنده  است ، همچنين اين نويسنده پركار ، درحال حاضر ،  سرگرم تاليف رماني در خصوص زندگي بهلول است كه  به نظر مي رسد يك سال آينده نگارش نهايي آن به پايان برسد . 

کد خبر 216166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha