پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۵۳

يوسفي مقدم در گفتگو با مهر:

عيد غدير استمرار شريعت پيامبر بود

عيد غدير استمرار شريعت پيامبر بود

قم - خبرگزاری مهر:‌ مدير مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم عيد غدير و اعلام امامت علي(ع) را روز استمرار در راه و شريعت پيامبر(ص) عنوان كرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق يوسفي مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينكه عيد غدير نزد شيعيان از اعياد بزرگ بوده و داراي جاشگاه رفيعي است عنوان كرد: عيد مبعث عيدي است كه در آن پيامبر اسلام به رسالت مبعوث مي شود و شريعت اسلام بوسيله پيامبر آورده مي‌شود و عيد غدير، عيدي است كه بوسيله آن شريعت پيامبر صيانت مي‌شود.

وي ادامه داد: روز عيد غدير روزي است كه در آن روش، راه و رسم چگونگي صيانت از شريعت اعلام شد.

مدير مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم با تاكيد بر اينكه وظيفه امام حفظ شريعت است، ادامه داد: امام بعد از پيامبر(ص) بايد شريعت و معارف دين را از انحراف‌هايي كه شايد برخي درصدد ايجاد در آن بودند حفظ كند.

وي با بيان اينكه با عيد غدير راه پيامبر اسلام استمرار يافت ادامه داد: اينكه پيامبر(ص) از جانب خدا مبعوث شد امام هم از جانب خداوند مبعوث شد و در روز عيد غدير نيز شاهد نزول آيه‌ای كه در آن به كامل شدن دين اشاره شد بوديم.

حجت الاسلام يوسفي مقدم با اشاره به ارتباط ولايت و امامت عنوان كرد: بوسيله ولايت نعمت امامت به بندگان داده شد و اين جايگاهي مهم است كه خدا براي موضوع ولايت قرار داد.
 

کد خبر 2161684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha