به گزارش خبرنگار مهر، بهنام فروتن نیا ظهر پنجشنبه در همایش طرح نخبگان ولایت در تالار دکتر زرینکوب بروجرد با اشاره به عید غدیر خم اظهار داشت: بشر به واسطه غدیر خم و به برکت ولایت از تاریکی نجات پیدا کرد و خداوند موهبتی به نام حضرت علی(ع) به جهان خلقت ارزانی بخشید.
وی تصریح کرد: حضرت امیرالمومنین(ع) نه تنها برای جهان بلکه برای همه نسلها و برای ازل تا ابد الگو خواهد بود.
فروتن نیا در ادامه خطاب به کمک های کمیته امداد به دانش آموزان نخبه اشاره کرد و افزود: دانش آموزان باید همواره طبق تاکیدات مقام معظم رهبری در مسیر تحصیل علم، تهذیب نفس و ورزش حرکت کنند.
وی با بیان اینکه این سه عنصر می تواند زندگی دانش آموزان را تحت تاثیر قرار بدهد اظهار داشت: امروز جوانان ایران اسلامی با حرکت در مسیر توسعه و پیشرفت کشور دشمنان را مایوس کرده اند.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان افزود: امروز بیش از هزاران شبکه ماهواره ای سعی دارند با نمایش برنامه های واهی جوانان ایرانی را اغفال کنند.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد الگوی زندگی به سبک ایرانی - اسلامی در کشور افزود: طی سال گذشته در راستای فرمایش مقام معظم رهبری تعداد 170 مقاله با موضوع الگوی زندگی به سبک ایرانی- اسلامی در سطح استان لرستان گردآوری شده است.
فروتن نیا ادامه داد: همچنین برگزاری طرح نخبگان ولایت به عنوان یک حرکت فرهنگی عالی از طرف واحد کمیته امداد امام خمینی(ره) بروجرد شروع شده که اتفاق خجسته ای است.
وی افزود: بدر راستای اجرای این طرح هزار و 400 دانش آموز نخبه در اقصی نقاط استان لرستان شناسایی شده است.
نظر شما