پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۳:۰۶

نگارش "کچل مم سیاه" و "گاگول گا" برای بچه‌ها/ تعویق اکران "عملیات مهدکودک"

نگارش "کچل مم سیاه" و "گاگول گا" برای بچه‌ها/ تعویق اکران "عملیات مهدکودک"

کارگردان فیلم کودک "عملیات مهد کودک" از به تعویق افتادن اکران این فیلم سینمایی در گروه سینمایی قدس تا 29 آبان خبر داد.

فرزاد اژدری کارگردان "عملیات مهدکودک" از به تعویق افتادن اکران این فیلم سینمایی خبر داد و به خبرنگار مهر گفت: فیلم سینمایی "عملیات مهد کودک" قرار است در گروه سینما قدس اکران شود اما چون در حال حاضر در این گروه سینمایی فیلم "پل چوبی" روی پرده است و فروش خوبی دارد در نتیجه طبق قوانین، اکران آن تمدید شده است.

وی در ادامه افزود: پس از پایان اکران این فیلم سینمایی به ماه محرم می رسیم و چون "عملیات مهدکودک" فیلمی موزیکال است قطعا در این ایام اکران نخواهد شد. به همین دلیل اکران فیلم به بعد از این ایام و در تاریخ 29 آبان ماه موکول شد. از زمانی که برای اکران این فیلم سینمایی کودک اختصاص داده شده به هیچ عنوان راضی نیستم. من دوست داشتم این فیلم در ایام عید قربان تا آغاز ماه محرم اکران شود اما به هرحال نظر شورای صنفی نمایش بوده و باید تبعیت می‌کردم.

کارگردان فیلم سینمایی "سلام بر فرشتگان" متذکر شد: این فیلم می‌توانست قبل از جشنواره فیلم کودک و نوجوان هم اکران شود اما به سفارش کارشناسان بنیاد سینمایی فارابی مبنی بر اینکه اکران این فیلم در جشنواره باعث بهتر دیده شدن آن می‌شود تصمیم بر این شد که اکران آن بعد از جشنواره باشد. البته واقعا هم همینطور شد و "عملیات مهد کودک" در جشنواره به درستی دیده شد. به هر حال ما منتظر یک اکران خوب برای این فیلم سینمایی هستیم.

اژدری با اشاره به سایر فعالیت های خود گفت: در حال حاضر مشغول نگارش فیلمنامه ای بر اساس یک داستان فولکلور آذری هستم. این فیلمنامه "کچل مم سیاه" نام دارد که فعلا در مراحل ابتدایی کار هستم و از لحاظ جلوه های ویژه جای کار بسیار دارد. از سوی دیگر دو فیلمنامه آماده در ژانر سینمای کودک دارم که یکی از این فیلمنامه ها به نام "همکلاسی من" در مسابقه فیلمنامه نویسی جشنواره فیلم کودک و نوجوانان جز منتخبان هیات انتخاب این جشنواره بود.

وی در پایان عنوان کرد: همچنین فیلمنامه دیگری به نام "گاگول گا" در ژانر سینمای اکشن با موضوع کودک دارم اما منتظرم نتیجه اکران "عملیات مهدکودک" را ببینم تا ساخت یکی از این فیلمنامه‌ها را آغاز کنم. همچنین یک قصه دیگر برای بزرگسالان به نام "زندگی چهار فصل باران بهاری" نیز دارم. این متن مذهبی است و مسایلی چون توکل و پرهیز از حرص را مدنظر دارد.

کد خبر 2161899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha