پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ مرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۴۰

معاون حقوقي سجلي سازمان ثبت احوال كشور در گفتگو با "مهر" :

10 درصد وقايع حياتي كشور با تاخير ثبت مي شود

معاون حقوقي سجلي سازمان ثبت احوال كشور گفت: 90 درصد وقايع اربعه ولادت ، فوت ، ازدواج و طلاق به موقع در ادارات ثبت احوال ثبت مي شوند و ثبت 10 درصد وقايع نيز در برخي از استانها با تاخير مواجه مي شوند.

سعيد عبودي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : البته در برخي از استانهاي كشور نيز مثل استان سمنان، چهار محال و بختياري ، يزد، آذربايجان غربي ، كردستان و قزوين وضعيت مناسب تري حاكم است ، به طوري كه بيش از 95 درصد مردم نسبت به ثبت وقايع حياتي مخصوصا ولادت به موقع به ادارات ثبت احوال مراجعه كرده و نسبت به اخذ شناسنامه اقدام مي كنند.

وي همچنين تصريح كرد:  در اين استانها فقط  5 درصد معوقه ثبتي داريم و تلاش مي كنيم اين خلاء نيز رفع شده و ثبت وقايع به 100 درصد افزايش يابد. 

معاون حقوقي سجلي سازمان ثبت احوال كشور افزود: ساليانه ميزان ثبت فوت در ادارات ثبت احوال با نرخ فوتي كه توسط وزارت بهداشت و درمان ارايه مي شود فاصله چنداني ندارد و اين امر بيانگر آن است كه وضعيت ثبت فوت نيز در كشور چندان با تاخير مواجه نيست.

کد خبر 216195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha