به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی محمد لروند در خطبه های نماز جمعه پلدختر بر ضرورت گسترش روحیه نقد و انتقاد پذیری تاکید کرد و افزود: خبرنگاران کارهای انجام شده را برای امیدواری مردم منعکس و با بیان مشکلات و کاستی ها و انتقاد سازنده، منطقی و منصفانه مدیران را در انجام کار و تلاش بیشتر تشویق و جامعه را به سوی رشد و تعالی سوق دهند.
وی با بیان این که خبرنگاران باید انصاف را در انعکاس عملکرد مسئولان رعایت کنند گفت: مسئولان هم باید انتقادات منصفانه و سازنده خبرنگاران را بپذیرند و از آن استقبال کنند.
وی افزود: خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولان و هنرمندانی هستند که با قلم و بیان خود زیباترین مفاهیم را به مردم عرضه و مشکلات مردم را به مسئولان و عملکرد دستگاهای دولتی را به مردم انتقال می دهند.
حجت الاسلام لروند تصریح کرد: کار خبرنگار آگاهی دادن به مردم و رسالت خبرنگاران اطلاعرسانی به موقع، نقدهای منصفانه و تعامل با مردم و مسئولان است و این قشر فرهیخته امانتداران ويژه اي هستند که بايد اخبار و اطلاعات را با صداقت ارائه دهند.
وی افزود: اگر خبرنگاری از مسئولی انتقاد می کند نباید آن مدیر دستگاه به خبرنگار اهانت کند بلکه طبق قانون اگر مطلبی خلاف واقع منعکس شد مسئول می تواند پاسخ آن مطلب را ارائه کند یا اگر خبرنگاری دست به شایعه پراکنی و جوسازی و تهمت زد مسئول مربوطه می تواند از طریق قانون موضوع را پیگیری کند.
حجت الاسلام لروند تصریح کرد: مسئول مورد انتقاد چنانچه پاسخ درست و منطقی دارد می تواند ارائه کرده و کاری نکند که شان و جایگاه مسئولیت خود را زیر سوال ببرد.
نظر شما