پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۵۵

در فاصله 4 هفته به پایان مرحله اول/

پناه آفرین قم شانس صعود به مرحله دوم لیگ آزادگان را از دست داد

پناه آفرین قم شانس صعود به مرحله دوم لیگ آزادگان را از دست داد

قم- خبرگزاری مهر: تیم فوتبال پناه آفرین قم برای صعود از مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام آزادگان دیگر تقریبا هیچ شانسی ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، اوضاع و احوال نماینده فوتبال استان قم در مسابقات فصل جاری لیگ باشگاه های کشور جام آزادگان این روزها اصلا خوب نیست و این تیم با تداوم نتایج ضعیف خود بار دیگر فوتبال دوستان قم را از راهیابی یک تیم قمی به دسته دوم فوتبال کشور ناامید کرد.

تیم فوتبال پناه آفرین قم با توقف در هفته هفتم رقابت های لیگ آزادگان برابر تیم اکبتان تهران روند ناکامی های خود در لیگ این فصل جام آزادگان را ادامه داد تا در فاصله چهار هفته به پایان این رقابت ها عملا دیگر نتوان شانسی برای صعود این تیم به مرحله بعد متصور شد.

تیم فوتبال پناه آفرین قم از ابتدای رقابت های فصل جاری لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور جام آزادگان ضعیف عمل می کند و از هفت مسابقه خود تا این هفته تنها در یک بازی به پیروزی رسیده است، در دو بازی مساوی کرده و در چهار دیدار نیز به حریفان باخته است.

در هفته هفتم این رقابت ها تیم فوتبال پناه آفرین قم در دیداری خانگی در ورزشگاه تختی قم به مصاف تیم اکباتان کوثر تهران رفت و در پایان با نتیجه تساوی دو بر دو مقابل میهمان خود متوقف شد تا بدین ترتیب تنها یک امتیاز این بازی را کسب کند و از هفت مسابقه اندوخته پنج امتیازی داشته باشد.

در این هفته تیم صدرنشین بام مشهد الرضا توانست تیم کاسپین چالوس را با نتیجه دو بر صفر شکست بدهد و استقلال قائمشهر تیم دوم جدول که تنها تفاضل گل کمتری نسبت به رقیب مشهدی دارد نیز با پیروزی میدان را ترک کرد، ضمن اینکه در این گروه تیم های شهدای ساری و استقلال جنوب تهران نیز مساوی کردند.

تیم فوتبال خونه به خونه امیرکلا مازندران نیز با دو گل تیم شهرداری سمنان را مغلوب کرد تا در پایان دیدارهای هفته هفتم تیم فوتبال بام مشهد الرضا در رده اول، تیم استقلال قائمشهر در مکان دوم و تیم شهدای ساری در مکان سوم جدول رده بندی قرار بگیرند و تیم پناه آفرین قم در مکان هشتم باقی بماند و عملا شانسی برای صعود به مرحله بعدی نداشته باشد.

پناه آفرین قم در دیدارهای آتی خود در چارچوب دیدارهای مرحله مقدماتی لیگ دسته سوم فوتبال باشگاه های کشور جام آزادگان باید به مصاف تیم های شهدای ساری، استقلال قائمشهر، امیرکلا مازندران و کاسپین چالوس برود و بدین ترتیب پرونده مرحله اول این رقابت ها بسته می شود.

کد خبر 2162383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha