به گزارش خبرنگار مهر، آيت الله سيد كاظم نورمفيدي شامگاه ديشب در مراسم عمامه گذاری 11 طلبه حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان با تبریک عید غدیر خم گفت: چه تقارن خوبی است که همزمان با عید سعید غدیر خم تعدادی از طلاب علوم دینی و شاگردان مکتب امام صادق (ع) ملبس به لباس روحانیت میشوند.
وی خاطرنشان کرد: پوشیدن لباس روحانیت به این معناست که من سرباز دینم و حاضرم جانم را فدا کنم و تمامی سختیها و مصیبتها را به جان میخرم.
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: علمای سلف نیز چنین بودند و برای دفاع از دین جان عزیز خود را فدا کردند.
نورمفیدی اضافه کرد: دشمنان اسلام بسیاری از علمای دین را سر بریدند و یا آنها را شهید شدند، اما این رفتارهای ضد انسانی هیچ خللی در اراده ارادتمندان به مکتب امام صادق (ع) وارد نکرد.
به گفته وی، با وجود همه فشارها و تهدیدات، علمای دین راه تبلیغ از دین را با قوت و انگیزه بیشتری دنبال کردند.
لازم بذكر است در این جلسه كه با حضور اساتید و طلاب حوزه علمیه امام خمینی (ره) گرگان برگزار شد، حجج اسلام سید احمد اشرفی، مسعود پور پهلوان، مسعود درویش اول، ابراهیم خرمدل، مصطفی شاملو، رمضان سعادتمند، حبیب کاکور، احمد لکزایی، وحید شمسی، مهدی زرین کمال و مرتضی عباسی ملبس به لباس روحانیت شدند.
نظر شما