به گزارش خبرنگار مهر، رضا طهماسبی ظهر شنبه در مراسم تجلیل از بهورزان شهرستان ملایر با بیان اینکه بهداشت و سلامت یکی از مهمترین و زیر بنایی ترین مسائل در هر جامعه تلقی می شود، گفت: اگر بهداشت و سلامت افراد جامعه به خطر بیفتد همه سیستم یک کشور دچار مشکل می شود.
وی گفت: در سالهای گذشته و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در کشوربسیاری از بیماریهای واگیر از جمله فلج اطفال وجود داشته و بسیاری از افراد را درگیر خود کرده که امروز شاهد ریشه کنی آن در کشور هستیم.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملایر ریشه کنی این بیماریها را از تلاشهای بی وقفه بخش بهداشت به ویژه بهورزان در مناطق روستایی برشمرد و گفت: کار این قشر با هیچ چیز مادی قابل تقدیر نیست.
وی درصد زایمانها در شرایط غیر بهداشتی در سال 68 را 35 درصد برشمرد و گفت: سال 85 این آمار به دو درصد رسیده است.
وی در ادامه به آمار مرگ و میر کودکان زیر یک سال در کشور اشاره کرد و این رقم در سال 85 در کشور دو درصد بوده در حالی که آمار مرگ و میر در سال 68 در بین کودکان62 درصد بوده است.
طهماسبی بیان کرد: همچنین آمار مرگ و میر کودکان زیر پنج سال در سال 68 بین کودکان 19 درصد بوده که در سال 85 این آمار به 14 درصد رسیده است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ملایر کاهش این آمار را از تلاش بهورزان برشمرد.
وی ابراز داشت: در این راستا بهورزان به عنوان یکی از نیروهای خدوم در بهداشت تلقی شده و به عنوان سربازان خط مقدم سلامت جامعه محسوب می شوند.
وی در ادامه از وجود 117 هزار و 114 نفر جمعیت روستایی در ملایر خبر داد و گفت: در این مراکز 107 خانه بهداشت فعال است.
طهماسبی با بيان اينكه در حال حاضر هفت پایگاه شهری و 27 مرکز بهداشت نیز در ملایر فعالیت دارند، از فعالیت 179 بهورز در ملایر خبر داد و افزود: این تعداد در مراکز و خانه های بهداشت فعالیت دارند.
در پایان این مراسم از بهورزان ملایر تجلیل شد.
نظر شما