به گزارش خبرنگار مهر، کامران باقری لنکرانی ظهر شنبه در نشست خبری برگزاری سمینار بین المللی چشم انداز سلامت، گفت: این سمینار با حضور چهره های برجسته داخلی و میهمانان خارجی در تاریخ هشت تا 9 آبان ماه در شیراز برگزار می شود.
وی تصریح کرد: مهمترین هدف از برگزاری این سمینار استفاده از تجربیات درمانی طی 10 سال گذشته از چشم انداز 20 ساله ایران است.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت با اشاره به حضور میهمانان خارجی در این سمینار افزود: به غیر از اساتید داخلی، میهمانانی از کشور های روسیه، تونس، سریلانکا و... در این سمینار شرکت خواهند کرد.
لنکرانی یادآور شد: کنترل بیماری های واگیردار، طرح پزشک خانواده و بیمه های روستایی، قانون سلامت و... از دیگر مواردی است که در این سمینار بحث می شود.
رئیس مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت تصریح کرد: در این سمینار به دو نفر از تلاشگران عرصه سلامت نشان قطب الدین اهدا خواهد شد.
وی افزود: تلاش های مناسبی در خصوص توسعه و پیشرفت های علمی در کشور انجام شده اما همچنان در بخش سلامت از کشورهای رده بالای دنیا مقداری عقب هستیم که باید با تلاش بیشتری این کمبود ها را جبران کنیم.
نظر شما