پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ مرداد ۱۳۸۴، ۱۴:۰۱

به دليل عدم پرداخت حقوق پيمانكاران :

زباله هاي كرج جمع آوري نمي شود

پيمانكاران به دليل عدم دريافت حق و حقوقشان ، زباله هاي منطقه مربوط به خود را جمع آوري نمي كنند .

عضو شوراي اسلامي شهر كرج در گفتگو با خبر نگار خبر گزاري مهر در كرج ، گفت: مردم برخي مناطق شهرداري كرج در ديدار عمومي با اعضاي شوراي شهر از انباشته شدن زباله در سطح خيابان ها شكايت داشتند ، همچنين بارها با مراجعه حضوري خواهان جمع آوري به موقع زباله ها از سطح شهر شده اند.

 

محمود دادگو اظهار داشت: به عنوان نمونه پيمانكار منطقه نه كرج به دليل نپرداختن حقوق كارگران خود باعث شده زباله هاي اين منطقه از سوي كارگران جمع آوري نشود.

 

دادگو اضافه كرد: كارمندان و كارگران بعضي از قسمتهاي شهرداري مانند خدمات شهري وفضاي سبز و...چند ماهي است حقوق خود را دريافت نكرده اند و به همين دليل وظايف خود را به خوبي انجام نمي دهند و با اين وضع نمي توان ازآنان توقع انجام وظيفه داشت.

 

وي در پايان از شهردار كرج خواست تا رقم پرداختي حقوق كارگران خود را به شورا اعلام كند تا مطابقتهاي لازم در اين خصوص انجام و مشكل هر چه سريع تر برطرف شود .

کد خبر 216293

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha