پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آبان ۱۳۹۲، ۸:۳۲

بصیری‌پور در گفتگو با مهر:

ساخت مسکن ارزان قیمت در مشهد تداوم یابد/ تحویل هزار واحد مسکونی به حاشیه‌نشین‌ها

ساخت مسکن ارزان قیمت در مشهد تداوم یابد/ تحویل هزار واحد مسکونی به حاشیه‌نشین‌ها

مشهد - خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر مشهد گفت: ساخت مسکن ارزان قیمت در مناطق حاشیه‌ای مشهد باید تداوم یابد، زیرا این امر به بهبود وضعیت و تغییر چهره این مناطق کمک می‌کند.

غلامرضا بصیری پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساخت مسکن ارزان قیمت در مناطق حاشیه‌ای مشهد یکی از راهکارهایی است که می‌‌توان برای بهبود وضعیت این مناطق با همکاری شهردار و شورای شهر انجام داد.

وی با اشاره به اینکه بنده به عنوان رئیس مجمع خیرین مسکن‌ساز استان اعتقاد دارم که با ساخت مسکن ارزان قیمت تا حدود زیادی می‌توان به ساکنان مناطق حاشیه شهر کمک کرد، افزود: مجمع خیرین مسکن‌ساز خراسان رضوی ساخت 2 هزار واحد را آغاز و تا امروز بیش از هزار واحد مسکونی را تحویل داده است.

رئیس مجمع خیرین مسکن ساز خراسان رضوی ادامه داد: ساخت مسکن ارزان قیمت برای این مجمع هیچ سودی به دنبال ندارد و در این راستا با کمک مسئولان شهری می‌توان در سال بین 500 تا هزار واحد را به افراد حاشیه نشین تحویل داد.

به گفته وی یکی از رسالت های جدی شهرداری و شورای چهارم پرداختن به حاشیه شهر است و در این رابطه می توان با تداوم ساخت مسکن در حاشیه شهر از میزان آسیب‌های اجتماعی کاست و چهره این مناطق را به شکل مطلوبی تغییر داد.

کد خبر 2162932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha