به گزارش خبرگزاری مهر، این مجموعه که شامل 45 غزل کردی است، از سوی حوزه هنری ایلام به چاپ رسیده است و این مجموعه شعرهای 1378 تا 1388 شاهمرادیان را تشکیل می دهد.
فرهاد شاهمرادیان متولد 1357 درشهر ملکشاهی استان ایلام است. وی کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه شهید بهشتی تهران و مسئول مرکز افرینش های ادبی حوزه ی هنری استان ایلام است.
شعر شاهمرادیان سرشار از زیبایی ها و ظرافت های شاعرانه است و در چند سال اخیر نفوذی کم نظیر در بین مردم و نیز شعرا و ادبای کرد زبان پیدا کرده است.
او به طبع آزمایی در برخی قوالب منسوخ و فراموش شده ی شعر کردی پرداخته و آثار ارزشمندی خلق نموده و "توره" و "کله بای" را احیا کرد. شعرهای شاهمرادیان شناسنامه دار است و قابلیت ضرب المثل شدن هم پیدا کرده اند.
شاهمرادیان از سال 76 با چاپ شعر در هفته نامه های ایلام و مطبوعات کشوری فعالیت ادبی خود را شروع کرده است. از آثار ایشان به چاپ مجموعه ی غزل های فارسی "اردیبهشت و ماه" و مجموعه ی دوبیتی کردی "تو کنار آتشی من برف پارو میکنم" با ترجمه ی جلیل صفربیگی اشاره کرد.
شاهمرادیان تاکنون در قالب های غزل، دوبیتی، مثنوی، توره، هجائی، ترانه، شعر کودک و نوجوان طبع آزمایی کرده است.
"نوون دووس" در زبان کردی به معنای نشانی دوست است.
نظر شما