به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا نهاوندی پور افزود: خدمات رسانی از قبیل اعطای امتیازآب،، برق ، گاز و مخابرات نیز غیر قانونی بوده و ادارات و شرکتهای ذیربط طبق تبصره صریح قانون حق ارائه انشعابات فوق را به این گونه واحدها ندارند.
وی اظهار داشت:در مورد انشعاب برق شرکت توزیع طبق قانون می بایست از استفاده برق کشاورزی کند.
مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین تاکید کرد: به استناد قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی ادارات ثبت اسناد نیز مجاز به صدور سند تفکیکی برای واحدهایی به نام باغ شهر نیست .
نهاوندی پور به تمام کسانی که به نوعی در احداث تجهیز، خرید و فروش واحدهایی به نام باغ شهر در حال فعالیت هستند هشدار داد .
وی به استناد مصوبه قانونی در صورت مشاهده ارائه هر گونه خدمات به این گونه واحدها حسب وظیفه قانونی علیه دستگاه خدمات رسان به مراجع قضایی شکایت کرده و در اسرع وقت نسبت به قطع و قمع واحدهای احداث شده اقدام خواهد نمود.
از هدر رفت حدود 3 هزار متر مکعب آب جلوگیری شد
مدیر امور آبفای شهرستان زنجان گفت : با تعویض یک فقره شیر فلکه نمره 300 در کوی قائم از هدر رفت حدود 3 هزار متر مکعب آب جلوگیری شد.
ایرج رستمی با اشاره به مطلب فوق افزود : این شیر فلکه به علت نشتی بیش از حد و عدم کارائی در مواقع قطع و وصل توسط اکیپ های عملیاتی تعویض و از چرخه خارج شد.
وی همچنین هدف از اجرای انجام این کار را راحتی قطع و وصل و خروجی مخزن و تنظیم دبی خروجی عنوان کرد.
مدیر آبفا شهرستان زنجان گفت : این عملیات به شکل کم نظیر،بدون قطعی آب منطقه با 20 نفر ساعت کار و با هزینه ای بالغ بر 110 میلیون ریال عملیاتی شد.
نظر شما