پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۴۰

حسن یوسفی:

بسیج تنها تشکیل پرونده نیست/ باید بسیجی ماند

بیرجند- خبرگزاری مهر: مشاور بسیج ناحیه بیرجند گفت: بسیج تنها تشکیل پرونده نیست بسیجی کار کنید تا بسیجی بمانید.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن یوسفی صبح امروز در مراسم اختتامیه طرح هجرت 3 خواهران به جایگاه بسیج اشاره کرد و گفت: بسیج تنها تشکیل پرونده و شرکت در چند اردو نیست.

وی افزود: بسیجی باید در وسط میدان حاضر شده و در گام نخست خود را بشناسد و بداند که وظیفه سنگینی را بردوش دارد.

یوسفی با بیان اینکه دشمن با جنگ نرم وارد شده است افزود: دانش آموزان باید دارای اندیشه علمی و فرهنگی بوده تا بتوانند جلو دشمن ایستادگی کنند.

وی بیان کرد: اکنون جنگ اندیشه است و باید شما بسیجیان در صف مقدم این جنگ حضور داشته و با اندیشه های ناب اسلامی پیشرو در عرصه نبرد فرهنگی باشید.

مشاور ناحیه بسیج بیرجند گفت: شما دانش آموزان باید ابتدا خودتان را اصلاح کنید تا بتوانید بسیجی بمانید وبسیجی کار کنید و این امر فقط با درس خواندن و عمل به وظایف اسلام و قرآن و حجاب اسلامی میسر می شود.

جانشین ناحیه بسیج بیرجند اظهار داشت: طرح هجرت در راستای اهداف بسیج و با تدابیر مقام معظم رهبری ازسال 73 آغاز شده و هر سال اجرایی می شود.

سرهنگ پاسدار محسن سمن طرح هجرت دانش آموزی را طرحی مفید دانست و تاکید کرد: این طرح با برنامه های مختلف در حال اجرا است و نیاز به هماهنگی بیشتر دارد.

وی با بیان اینکه این طرح در سه ماه تابستان اجرا شده است، افزود: 106 نفر در این طرح حضور داشته و یک هزار و 60 ساعت روز کاری کلاس و برنامه کاری اجرا شده است.

سمن با اشاره به برگزاری کلاس‌های خیاطی در این دوره افزود: 9 هزار و 872 پرونده توسط این دانش‌آموزان مرتب و برای رسیدگی به نیروی انسانی ارسال شده است.

جانشین ناحیه بسیج بیرجند گفت:در هفته آینده هم زمان با هفته بسیج دانش آموزی مراسم اختتامیه طرح هجرت برادران نیز برگزار می شود.

کد خبر 2163931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha