محسن دانش مسگران در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" در مشهد با بيان مطلب فوق اظهار داشت : براي اشاعه فرهنگ پژوهش در ميان اصناف و اقشار مختلف جامعه بايد از ابزارها و الگوهاي مذهبي با تكيه بر مسائل خاص فرهنگي استفاده كرد.
وي افزود : فرهنگ به مجموعه باورهاي يك جامعه گفته مي شود و براي ترويج و گسترش يك فرهنگ در جامعه تمام ارگانها و مسئولين ذي رط آن بايد از اين ابزار استفاده كنند.
محسن دانش مسگران با اشاره به اين امر كه پژوهش پوياست تصريح كرد: با طرح يك مساله پژوهشي سئوالات بيشتري به وجود خواهد آمد كه با طرح اين گونه سئوالات در حقيقت زنده بودن دستگاه ها و ساير نهادها كه در امر پژوهش فعالند تضمين مي شود.
وي در ادامه افزود: بين پژوهش و استفاده از نتايج آن حلقه ديگري به نام حلقه ترويج علم وجود دارد كه انتشار اين داده ها به زبان خاصي انجام مي شود كه گاها قابل فهم براي عموم نمي باشد. تبديل اين زبان به زبان قابل فهم براي عموم وظيفه دستگاههايي است كه بايد از اين نتايج استفاده كنند و اين امر از عهده دانشگاه خارج است.
مدير پژوهشي دانشگاه فردوسي مشهد تصريح كرد: پژوهش در دولت خاتمي رشد قابل ملاحظه اي نسبت به گذشته داشته است و با بررسي كمي و كيفي در گذشته مي بايد در دولت جديد پژوهش را به صورت سفارشات پژوهشي كه در راستاي مسائل ملي مطرح و در قالب تيمي اجرا شوند پيگيري كرد.
نظر شما