به گزارش خبرنگار مهر، علی احسانی شامگاه چهارشنبه در نشست مسئولان آموزشی استان با بیان اینکه در حوزه توسعه کشاورزی، صنعت و خدمات وضعیت استان مناسب بوده هرچند گفته می شود استان نیروی بیکار تحصیل کرده دارد که چالش هستند ابراز داشت: نیروی بیکار چالش نبوده بلکه مدیران باید با برنامه ریزی از این ثروت استفاده نمایند.
وی با تاکید بر اینکه وضعیت اعتبار بایستی بر پایه جمعیت برآورده شده و تعیین تکلیف شود گفت: استانی که پذیرای بالغ بر 25میلیون نفر مسافر در ایام تعطیل سال از جاهای مختلف کشور است در ازای خدمات رایگانی که به مسافران ارائه می دهد بایستی از سوی دولت به خاطر سرمایه اندک مستهلک شده اعتباراتی دریافت نماید.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران با بیان اینکه وقتی شهری در استان جمعیتی کمتر از 50هزار نفر دارد ولی می تواند جمعیتی بالغ بر میلیون نفر را جذب کند بر تقویت قانون موضوعی گردشگری در استان تاکید کرد.
احسانی با بیان اینکه دولت در حال تدوین برنامه ششم و تنظیم بودجه 93 است گفت: عقب ماندگی استان بایستی به مدد این برنامه جبران شود.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت: توانمندیهای مازندران را در حوزه کشاورزی، صنعت و خدمات مناسب است.
احسانی با بیان اینکه نماینده اولین استانی بودم که به خدمت معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور(نوبخت) رسیدم و از کاهش ضریب سهم بندی استان مازندران سخن گفتم اظهار کرد: در این دیدار معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور پذیرفتند تا این کاهش را جبران نمایند.
وی با تاکید بر اینکه بار مالی برخی از طرح های ملی بر دوش اعتبارات استانی افتاده است گفت: استان مازندران در حوزه های اقتصادی،آموزشی و زیربنائی دارای شاخص هائی پایئن تر از نیم درصد است.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران، در ادامه با بیان اینکه مازندران در سایر ابعاد نیز از میانیگین نرم دارای سهم بری پایینی است بیان داشت: تفویض اختیار، تمرکززدایی، مشارکت منطقه را جهت ارتقاء فعالیت های آموزش و پرورش جزء لاینفک فعالیت های مردمی است.
احسانی با اشاره به اینکه اگر شرایط تفویض اختیار، تمرکز زدائی و مشارکت با توجه به شرایط استان در بعد مسائل اقتصادی ایجاد شود فضای مناسبی در جبران عقب ماندگی استان به وجود می آید.
وی با بیان اینکه اعتبارات مردمی تسهیل گر است گفت: قانون نیز می گوید اعتبارات تملک دارائی یا پروژه های نیمه تمام بایستی با مشارکت های مردم و خیرین دنبال شود.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران، با بیان این مطلب که باستناد برنامه پنجم و سند چشم انداز سه عاملی که نقش کلیدی در محور توسعه انسان دارند شامل؛دانش،توسعه مهارت و تربیت اسلامی است بیان داشت: کشورهای توسعه یافته بر پایه محور انسانی توسعه یافته نیستند به طوری که اگر به کمک آموزش و پرورش بتوانیم در شاخص تربیت اسلامی توسعه یابیم قابل مقایسه با کشور های غربی نبوده و در این میان سرآمد هستیم.
نظر شما