به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد تقی شاهچراغی شامگاه پنجشنبه در یادواره 181 شهید شرق استان در گنبدکاووس گفت: در طول عمر انقلاب همواره کشاکش و درگیری های فراوانی بین انقلاب و استکبار وجود داشته که نشان می دهد راهبرد استکبار و آمریکا بر اساس قدرت طلبی بوده است.
شاهچراغی افزود : در هر نبرد نظامی، سیاسی، امنتیتی، اقتصادی و فرهنگی هدف دشمن این بود که با استفاده از تمام امکانات و ظرفیت خود و با بکار گیری جدیدترین فناوری ها همه دنیا را از آن خود کند که خوشبختانه هم طی 8 سال دفاع مقدس و هم بعد از آن قدرتی در ایران وجود داشت که جلوی این تمامیت طلبی ایستادگی کرد و پیروز این میدان بود.
وی ادامه داد : آمریکا فقط قدرت دارد ولی کشور ما عنصر مردم را دارد و از آنجا که منشا تولید قدرت در مکتب نیروی انسانی است که با محوریت دین حرکت می کند همیشه پیروز میدان خواهیم بود.
شاهچراغی تصریح کرد: عامل موفقیت سربازان ما مبارزه شجاعانه در سایه دین و ایمان بود زیرا هیچ قدرتی نتوانسته مانند ما در برابر استکبار جهانی مقاوت کند.
وی با توجه به فرا رسیدن ایام محرم و عاشورا، عاشورا را نماد و حقیقت دانست و اثر گذاری آن را در کل جهانی بیان کرد و ادامه داد: جنگ ما هم همچون عاشورا تاثیر جهانی از خود به جا گذاشته است.
فرمانده سپاه کربلای مازندران تصریح کرد: همه ایرانی ها با هر تفکری باید بدانند نبرد استکبار همچنان جاری و باقیست و در عرصه های غیر نظامی هم با عنصر قدرت وارد شده است و راهبردهای آن در تمام جهات سیاسی و غیرسیاسی، قدرت همراه با سرعت و برخورد قاطعانه بوده است.
شاهچراغی افزود: آنچه که کشور ما را برجسته کرده است و باعث شده جوانان و نوجوانان از گوشه و کنار کشور به سمت جنگ و شهادت کشیده شوند ایمان به خداست.
وی گفت: امروز دشمن با سرپنجه های خود به هر کوچه و خیابان سرک می کشد و نهاد خانواده که اساسی ترین جمع موثر در جامعه ما است را در جهت پیشبرد اهداف خود قرار داده و در کنار آن قرآن را نیز در راس اهداف خود قرار داده است.
نظر شما