پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ مرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۵۱

محل دفن سنت ماتيو در بقاياي يك دير ارمني كشف شد

باستان شناسان قرقيزي بقاياي يك دير ارمني را كه احتمال دارد سنت ماتيو در آن دفن شده باشد ،در شرق درياچه ايسوك كول در شمال قرقيزستان كشف كردند.

به گزارش خبرنگارگروه دين و انديشه "مهر"، گزارش رسانه هاي محلي قرقيزستان روز گذشته با اشاره به اظهارات "ولادمير پلوشيك"، سرپرست هيئت باستان شناسي گفت، بقاياي اين دير در نزيكي روستان تياف، زميني كه سه طرف آنرا آب فرا گرفته كشف شده است. اما آنها اعماق آبها را نيز جستجو كرده اند. بقاياي اين دير داخل يك تپه شني پنهان شده بود.

جستجو براي يافتن دير ارمني كه بر اساس روايات سنت مسيحيت سنت ماتيو در آن دفن شده بود در سال 2000 آغاز شده و بواسطه اطلاعاتي كه از منابع مختلف ، از جمله يادداشتهاي جهانگرد روس "پتر سمنوف تيان شانسكي " گرفته شد گسترش يافت.

در سنتهاي مسيحيت آمده است سنت ماتيو در اواخر زندگي خود به هندوستان رفت اما در راه اين سفر در جايي در قرقيزستان از دنيا رفت ، وي در اين كشور چندين جامعه مسيحي را پايه گذاري كرد.

بر اساس گزارش اينترفكس روسيه ، باستان شناسان قرقيزستان تمام روسيه را جستجو كرده و قصد داشتند تحقيقات خود را براي مكان دفن سنت ماتيو ادامه دهند تا اينكه در قرقيزستان بقاياي اين دير ارمني را كشف كردند.

باستان شناسان اظهار داشتند اين دير در حدود قرن چهاردهم  به سبك ديرهاي مسيحيان ارمني قرون وسطي ساخته شده است.

کد خبر 216679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha