لفته منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان به مناسبت بیست و یکمین هفته کتاب اقدام به برگزاری برنامه های متنوعی در این راستا خواهد کرد که از جمله مهمترین این برنامه ها تقدیر و بزرگداشت فعالان نمونه عرصه کتاب و کتابخوانی است.
وی با اشاره به اینکه هفته کتاب از 25 آبان آغاز و تا 2 آذر ادامه دارد، افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده و هماهنگی لازم با مسوولین فرهنگی استان از نیروهای فعال در حوزه کتاب طی مراسمی در ایین بزرگداشت هفته کتاب تقدیر خواهد شد.
مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان تصریح کرد: با بهره گیری از نظرات کارشناسان با تجربه در این عرصه و براساس معیارهای خاص در نظر گرفته شده به انتخاب افراد نمونه در زمینه هایی مانند کتابداری، کتابخوانی، مسوولین نمونه کتابخانه ها، کتابداران و کتابخانه های نمونه فرهنگی، کتابخوانان، خبرنگاران، فرمانداران و شهرداران نمونه اقدام خواهیم کرد.
منصوری ادامه داد: برگزاری این برنامه ها با همکاری ادارات کتابخانه های عمومی شهرستانها و دستگاههای اجرایی هر شهرستان در هفته کتاب اجرا می شود و از نمونه های برتر استانی در زمینه های نام برده شده با حضور مسوولان برتر استانی تقدیر خواهد شد.
وی هدف از این برنامه ها را علاوه بر تقدیر از تلاش نیروهای فعال در زمینه ارتقا فرهنگ کتاب و کتابخوانی، ایجاد انگیزه و تشویق بیشتر برای انجام چنین فعالیتهایی دانست.

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان گفت: همزمان با کل کشور برنامه های متنوعی برای بزرگداشت هفته کتاب در استان در نظر گرفته شده است.
نظر شما