سلمان کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، به مسابقه روز گذشته تیم های راهیان کرمانشاه و پیکان تهران که با برتری "یک بر صفر" تیم راهیان به پایان رسید، اشاره کرد و گفت: این مسابقه یکی از سخت ترین دیدارهای ما در طول این فصل بود که خوشبختانه با موفقیت نیز همراه و بازیکنان تیم توانستند با ارائه یک بازی منطقی و بدور از احساس به آنچه لیاقت آن را داشتند دست یافته و پیروز میدان لقب گیرند.
وی افزود: دو تیم به خاطر نیازی که به سه امتیاز مسابقه داشتند بازی هجومی را در دستور کار قرار داده و موقعیت های زیادی روی دروازه حریف خلق کردند که خوشبختانه بازیکنان ما باهوشتر عمل کرده و توانستند با استفاده بهتر از موقعیت ها به گل رسیده و در ادامه نیز دروازه خود را بسته نگه دارند.
کریمی خاطرنشان کرد: پس از آنکه تیم ما دو بازی قبلی خود را به ناحق واگذار و شش امتیاز حساس را از دست داد بازیکنان از لحاظ روحی مقداری دچار افت شده بودند اما با صحبت هایی که قبل از مسابقه برابر پیکان با آن ها شد خوشبختانه توانستند روحیه از دست رفته خود را بازیابند و به یک پیروزی دلچسب و به موقع مقابل تیم قدرتمند پیکان دست پیدا کنند که لازم است از کلیه بازیکنان و کادر فنی که زحمات زیادی در این بازی کشیدند تشکر کنم.
مدیرعامل راهیان کرمانشاه یادآور شد: تیم ما بجز گلی که به ثمر رساند چند موقعیت خوب گلزنی دیگر نیز داشت که نتوانست از آن استفاده کند اما در مجموع پیروزی مقابل تیم با انگیزه پیکان که سرمربی خوبی مثل فرهاد کاظمی و بازیکنان با تجربه ای دارد بسیار شیرین و لذت بخش بود.
کریمی ادامه داد: با پیروزی دلچسبی که مقابل پیکان کسب کردیم اگر بتوانیم بازی عقب افتاده خود مقابل ابومسلم را با پیروزی پشت سربگذاریم و در دیدار هفته دهم مقابل ایرانجوان بوشهر که در خانه بازی خواهیم داشت نتیجه لازم را بگیریم به جمع مدعیان اصلی صعود خواهیم پیوست و وضعیت تیم کاملا روبراه خواهد شد.
نظر شما