پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۴۱

حسینی عنوان کرد:

آسیبهای اجتماعی با پنهان کاری درمان نمی شوند/ آمارهای طلاق در خوزستان نگران کننده است

 آسیبهای اجتماعی با پنهان کاری درمان نمی شوند/ آمارهای طلاق در خوزستان نگران کننده است

اهواز – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: واقعیتهای جامعه را نمی توان با نادیده گرفتن و مخفی کاری از بین برد یا کاهش داد

به گزارش خبرنگار مهر، سید کریم حسینی پیش ظهر امروز یکشنبه در آیین تجلیل از فعالان و خیر ین حوزه ازدواج که با عنوان جشنواره پیوند آسمانی در اهواز اظهار کرد : در صورت بی توجهی مسئولان به وضعیت جاری طلاق در جامعه، چنان آسیب می بینیم که برخورد با آن بسیار سخت می شود.
 
وی با اشاره به نگران کننده بودن آمار و ارقام طلاق درسطح استان و کشور افزود: وضعیت اجتماعی در مورد طلاق و ازدواج به مسائلی از قبیل بالارفتن سن ازدواج و کاهش میزان فرزند آوری مربوط می شود.
 
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان تصریح کرد: کاهش میزان ازدواج و افزایش میزان طلاق، واقعیتهای جامعه هستند که به عنوان یک معضل و آسیب اجتماعی زنگ خطر را به صدا در آورده اند و همه مسئولان و دلسوزان باید صدای این زنگ خطر را بشنوند.
 
وی اضافه کرد: وضعیت آماری و اطلاعات در خصوص میزان طلاق نگران کننده است و واقعیت اجتماعی باید جدی گرفته شود که گام های عملی خوبی در این زمینه برداشته شده است.
 
 حسینی با بیان اینکه کارگروه رسمی و قانونی با حضور 30 مدیرکل استانی در خصوص  شناسایی و رصد آسیبهای اجتماعی در استانداری وجود دارد، ادامه داد: با توجه به مطالعات انجام شده می توان گفت به یک مرحله عملیاتی در خصوص مواجه با آسیبهای اجتماعی در حوزه خانواده و ازدواج رسیده ایم که نشست امروز یکی از پایه های این کار گروه است.
 
دبیر کار گروه فرهنگی و اجتماعی استانداری خوزستان به  راه اندازی دو مرکز مشاوره ثابت در پارک دولت اهواز و نمایشگاه بین المللی اهواز با توجه به حضور جمعیت در آنها اشاره و تصریح کرد:عطش اجتماعی برای مراجعه به مراکز مشاوره در استان وجود دارد  و خلا وجود این مراکز  در سطح استان احساس می شود.
 
حسینی با اشاره به وجود 120 دفتر ازدواج و طلاق در استان  بیان کرد: وجود این تعداد دفتر ازدواج و طلاق یک فرصت برای ما است.
 

کد خبر 2168217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha