پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۹۲، ۱۵:۳۲

در هفت ماهه ابتدای سال جاری/

هفت هزار راس دام در سیستان و بلوچستان مورد آزمایش سل قرار گرفتند

هفت هزار راس دام در سیستان و بلوچستان مورد آزمایش سل قرار گرفتند

زاهدان-خبرگزاری مهر: معاون سلامت اداره دامپزشکی سیستان و بلوچستان از انجام ازمایش تشخیصی بیماری سل بر روی تعداد 7 هزار و 208 راس دام در سراسر استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله زاهدي در این رابطه گفت: به منظور رديابي بيماري سل در دام های موجود دراستان تعداد یک هزار و 208 راس دام در طی 7 ماهه ابتدای سال جاری مورد آزمایش تست تشخیصی قرار گرفتند.

وی تست و غربالگري دام ها را از جمله برنامه هاي مدون و مستمر دامپزشكي استان در راستاي تشخيص، كنترل و پيشگيري از بيماري هاي قابل انتقال بين انسان و دام عنوان كرد و افزود: بيماري سل يكي از مهمترين بيماري هاي عفوني و قابل انتقال بين انسان و دام  است که اين باكتري از طريق تنفس وارد بدن مي شود.

وی با اشاره به اینکه عامل بيماري مي تواند از راه هاي گوارشي، ادرار، شير و ترشحات رحمي نيز انتقال يابد ادامه داد: اقدامات بهداشتي و قرنطينه اي از جمله رعايت اصول امنيت زيستي، پاكسازي، ضدعفوني محيط، بيمار يابي و حذف دام هاي بيمار و جلوگيري از ورود دام هاي فاقد سابقه بهداشتي به گله ها از موفق ترين روش ها ي پيشگيري از سل گاوي است.

کد خبر 2168291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha