به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابوالحسين نواب ظهر يكشنبه در همايش پرچمداران مدرسه حسيني اظهار داشت: در مورد مذاكره با آمريكا نيز همين نظر را داريم و معتقديم مذاكره با آمريكا، هيچ منافاتي با شعار "مرگ بر آمريكا" ندارد زيرا رابطه ديپلماتيك بحثي سياسي است و "مرگ بر آمريكا" بحثي اعتقادي است.
وي افزود: اسلام ما اسلام سياسي است و در روابط ديپلماتيك هر كس كار خود را انجام ميدهد، ديپلمات ها گفتگو و داد و ستد مي كنند و مردم و روحانيون نيز كار خود را انجام مي دهند.
نواب تصريح كرد: آمريكا خوي و روحيه استكباري دارد و تا زماني كه روحيه استكباري آمريكا هست، شعار "مرگ بر آمريكا" نيز هست.
گفتن "مرگ بر آمريكا" جزو دين و اساس آيين ماست
رئيس دانشگاه اديان بيان كرد: "مرگ بر آمريكا" گفتن، جزو دين و اساس آيين ماست و تا زماني كه ظلم، پيشه آمريكاست، "مرگ بر آمريكا" نيز شعار ماست.
نواب همچنين يادآور شد: اكنون 80 درصد كشورهاي دنيا با آمريكا دشمن هستند و از آن نفرت دارند اما ارتباط سياسي نيز دارند و شعار "مرگ بر آمريكا" نيز سر مي دهند.
وي عنوان كرد: اگر دولت اكنون دم از مذاكره مي زند و مسيري هوشمندانه در اين راه انتخاب كرده است، به اين دليل است كه ايران اكنون در زنداني از قطع نامه ها مبحوس شده و بايد از آن رهايي پيدا كنيم.
در كنار چرخ سانتريفيوژها، چرخ زندگي مسلمانان نيز بايد بچرخد
نواب تصريح كرد: چرخ سانتريفيوژها بايد بچرخد اما زندگي مردم ايران و مسلماناني كه با ايران وابسته هستند نيز بايد بچرخد.
وي بيان كرد: همانطور كه دولت نيز بر اين موضوع تكيه دارد، باز كردن قفل درهاي مذاكره و ارتباط ايران با آمريكا به هيچ وجه به معناي كنار گذاشتن ارزش ها و شعارها نيست.
دبير مجمع جهاني اهل بيت (ع) در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ارتباط و پيوند عميق روحانيت و مردم در استان يزد اظهار داشت: اكنون مردم در يزد تا اين اندازه به روحانيت ارادت دارند، روحانيون و وعاظ نيز بايد نسبت به آنها اداي دين كنند و حق مردم را ادا كنند.
نواب تصريح كرد: حق مردم، به روز شدن اطلاعات خطبا و وعاظ است زيرا اكنون جمعيت دانشجويان ما نسبت به اوايل انقلاب، چهار برابر شده و اين يعني حضور قشر تحصيل كرده در مساجد و هيئت هاي مذهبي افزايش يافته و اين امر كار وعاظ را سخت تر مي كند.
وعاظ و سخنرانان به علم روز مجهز شوند
وي بيان كرد: وعاظ و سخنرانان ما امروز بايد داشته هايي فراتر از آنچه در كتابها و فضاي مجازي هست داشته باشند زيرا در غير اين صورت، مردم به ويژه جوانان، نيازي به حضور در پاي منابر احساس نمي كنند و نياز خود را از ساير منابع تامين مي كنند.
نواب تصريح كرد: بايد تلاش كنيم سطح معارف امام حسين (ع) و اهل بيت (ع) در منابر و مجالس پايين نيايد و اين مجالس نبايد دست كم گرفته شود.
وي خاطرنشان كرد: بايد عاقلانه عزاداري كنيم و براي زنده نگه داشتن روح ايثار، فداكاري، شجاعت و ايمان همه تلاش خود را به كار گيريم.
نواب تاكيد كرد: امام حسين (ع)، مايه حيات ملت ماست به شرط آنكه مراسم ايشان را دست كم نگيريم و خطباي ما با در اين مجالس به داشته هاي گذشته اكتفا نكنند و با مطالعه هر روز دانسته هاي خود را از اين امام همام و قيام ايشان، بيشتر كنند.
اين مراسم با حضور جمعي از طلاب و روحانيون هيئت هاي مذهبي استان يزد در مسجد حظيره توسط سازمان تبليغات اسلامي استان يزد برگزار شد.
نظر شما