به گزارش خبرنگار مهر، پیمان پورنصیری عصر یکشنبه در آستانه سیزدهم آبان ماه در رشت افزود: نمایش وحدت و همدلی ملت ایران در روز تاریخی 13 آبان ماه مقدس ترین وظیفه ملت است.
وی اظهارداشت: همزمانی سه واقعه ارزشمند و تاریخی، تبعید امام در سال 42 و کشتار دانشآموزان در سال 57 و تسخیر لانه جاسوسی در سال 58 و تقارن آن با آغاز ماه محرم را فرصت مناسبی برای ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار جهانی تحت فرهنگ ناب عاشورایی و قیام امام حسین علیه السلام عنوان کرد.
دبیر اجرایی خانه صنعت، معدن و تجارت گیلان همچنین استقلال، آزادی و سرفرازی ملت ایران را مدیون خون شهدا و رهبری امام خمینی (ره) و هدایت هوشمندانه و مدبرانه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای دانست و یادآورشد: با حضور پرشور خود در این راهپیمایی باید موج وحدت، همدلی و یکپارچگی ملت ایران یکبار دیگر به جهانیان عرضه شود.
نظر شما