پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۲۳

میرافضلی:

یازدهمین نشست "یک مولف، یک کتاب" در مجتمع مس سرچشمه برگزار می‌شود

یازدهمین نشست "یک مولف، یک کتاب" در مجتمع مس سرچشمه برگزار می‌شود

رفسنجان - خبرگزاری مهر: مدیر امور اجتماعی و روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه از برگزاری یازدهمین نشست "یک مولف، یک کتاب" در مجتمع مس سرچشمه طی آذرماه خبر داد.

سید علی میرافضلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تمرکز این نشست‌ها بر نقد و بررسی آثار نویسندگان و شاعران استان کرمان و کسانی که در نشر آثار ادبی در استان نقش دارند، است.

وی در تشریح اهداف برگزاری این نشست‌ها، افزود: اولین هدف تقدیر از کسانی که در آفریدن آثار ادبی در استان نقش دارند و اینکه به آنها بگوییم به یاد شما هستیم و از از کسانی که سبب اعتلای ادبیات استان را فراهم کرده اند قدردانی شود.

مدیر امور اجتماعی و روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه ادامه داد: هدف دیگری که دنبال می کنیم اینکه فرهنگ نقد و نقدپذیری در آثار ادبی جا افتاده و آثار نویسندگان و شاعران دیده شده و بررسی شود و همچنین شناخت بیشتری از خود شاعر یا نویسنده صورت گیرد.

به گفته میرافضلی در دهمین نشست" یک مولف، یک کتاب" که در سالن اجتماعات امور آموزش مجتمع مس سرچشمه برگزار شد، کتاب" زندگی شیله پیله می‌خواهد" اثر مهدی جهانبخش شاعر رفسنجانی که مورد استقبال قرار گرفته است، نقد و بررسی شد.

وی از برگزاری یازدهمین نشست" یک مولف، یک کتاب" در آذر ماه خبر داد و گفت: قرار است در این نشست مجموعه داستان محمدعلی علومی نویسنده استان کرمان مورد نقد و بررسی قرار بگیرد.
 

کد خبر 2168810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha