حجت الاسلام سید عباس مسعودی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: سیزدهم آبان ماه سال 1342 وقتی امام خمینی از سوی رژیم طاغوت دستگیر و به زندان افکنده شدند سرآغاز جهادی بود که در سال 57 با پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر نشسته و دست استکبار جهانی از سر مملکت کوتاه شد.
وی در ادامه اظهار داشت: حرکت هوشمندانه تسخیر لانه جاسوسی توسط قشر دانشجو نیز یکی دیگر از ورق های کتاب سر بلند تاریخ ایران است در این روز فرزندان رشید این مملکت با عزمی راسخ به پا خواستند و نقشه های آمریکای ظالم را نقش بر آب کردند که همه این رشادت ها تحت حمایت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی به ثمر نشست.
مسعودی تاکید کرد: در این روز با حضور در راهپیمایی یوم الله سیزده آبان صدای آزادی خواهی خود را به گوش مستکبرین خواهیم رساند و با حضور به موقع جوانان و پیران و زنان و مردان مومن و انقلابی در چنین روزهای خواب راحت را از چشم ظالمان خواهیم گزفت.
وی در پایان گفت: سازمان تبلیغات اسلامی ضمن گرامیداشت روز سیزدهم آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی مسلمانان جهان را در هر گوشه از دنیا به سوی مبارزه با استکبار جهانی که در ارس آنها آمریکای جهانخوار است می خواند، و امید آن دارد که مردم انقلابی همیشه در مقابل استکبار بایستند.
نظر شما