اين استاد دانشگاه در گفت وگو با خبرنگار "مهر" در مشهد، با بيان اين مطلب افزود : اسلام گرايان، وفاداران به محوريت حضرت امام و تفكر وي مقيدند و در تفكر ليبراليسم كانون و محوريت تفكر ،آمريكا و غرب است .
وي اظهار داشت : در حال حاضر فضاي اصلي به دو شاخه فكري اصلاح طلبان و اصولگرايان تقسيم مي شود كه البته بيشتر كاركرد انتخاباتي داشته است .
خرمشاد ادامه داد : در اين راستا بايد ميزان ماندگاري اصلاح طلبان را با توجه به انشعابات عديده اي كه در آنها وجود داشته است سنجيد تا براي توان سنجي تاثير گذاري آنها در تحولات آنجا نظري مناسب داد .
استاد علوم سياسي دانشگاه علامه طباطبايي تصريح كرد : لايه هاي متجدد اسلام گرايان از حالا به بعد شاهد چرخشي از منتها عليه بسوي راست خواهند بود و آينده سياسي ايران را فقط نيروهاي راست سنتي و راست مدرن رقم خواهند زد .
خرمشاد افزود : جامعه ايران از جمله معدود جوامعي است كه انقلاب متصل به جنگ را تجربه كرده است و آن چيزي كه ايرانيان را در جنگ پيروز كرد، معنويت است .
وي در خصوص تفكر متجددين بعد از خرداد 76 گفت : متجددين بعد از اين تاريخ كمتر از استقلال حرف زده اند و در عوض آزادي را با بار معنايي بيشتري بكار برده اند ،ضمن اينكه با رجوع به خصوصي سازي و توليد ثروت بحث عدالت نيز ديگر از دغدغه هاي آنان نيست.
عضو هيات علمي دانشكده علوم سيا سي دانشگاه علامه طباطبايي در خصوص ارزيابي سنتي ها و متعادلين بعد از تاريخ فوق گفت : اين عده كماكان بر استقلال تاكيد دارند ولي در مورد آزادي با احتياط صحبت مي كنند ،ضمن اينكه مبحث عدالت در ادبيات گفتاري آنها پررنگ تر شده و امروز مي بينيم رئيس جمهور منتخب نيز از همين جريان فكري است .
خرمشاد در پايان ضمن اشاره به تقسيم بندي هاي جديد كه در چند ماه آينده شكل خواهد گرفت اظهار داشت : در انتخابات اخير شخصي پيروز شد كه در حمايت احزاب نبود ولي اين به معني شكست احزاب نبود بلكه به معناي ضرورت تجديد نظر در برخي ساختارهاي احزاب بود.
نظر شما