به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدحسن هاشمی بعد از ظهر دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل سازمان بیمه سلامت افزود: وضعیت بهداشت و درمان مردم باید در این دوره چهار ساله خدمت مسئولان، سر و سامان بگیرد در غیر این صورت با مشکلات عدیده امروز، بیشتر خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: دخل و خرج وزارت بهداشت با یکدیگر همخوانی ندارد بطوریکه برای هر تخت بیمارستانی امروز 50 هزار تومان بیشتر از هزینه های جاری ، صرف می کنیم.
وزیر بهداشت گفت: در صورت عدم تحقق یکپارچگی بیمه ها، ضرر و زیانهای موجود در گذشته بیش از پیش خواهد شد. خدمات پزشکی هزینه بر است و از سوی دیگر هر روز شاهد افزایش بیماری ها، تجهیزات پزشکی و داروها هستیم.
هاشمی افزود: اگر بخواهیم در حوزه پزشکی، هزینه نکنیم با خطر سلامت مردم مواجه خواهیم شد.
وی با بیان اینکه دولت روحانی به مقوله سلامت تاکید زیادی دارد، ادامه داد: این درحالی است که در دوره های گذشته به سلامت ، اهمیت چندانی داده نمی شد و من خیلی امیدوارم که در این دوره بتوانیم بسیاری از مشکلات سلامت و درمان مردم جامعه را برطرف کنیم.
وزیر بهداشت با اشاره به 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار، گفت: این روز حاصل مقاومت مردم است و باید در راه پاسداشت آرمانهای امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدا به ویژه شهدای این روز، نهایت تلاش خود را بکار گیریم.
هاشمی در ادامه از خدمات مدیرعامل سابق سازمان بیمه سلامت تقدیر کرد.
نظر شما