به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی شیرزاد بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اينكه تجهيز سيستم گرمايشي مدارس در اولويت فعاليتهاي ما قرار دارد، اظهار داشت: به دليل خطر آفريني بخاريهاي نفتي غير استاندارد، سيستم گرمايشي برقي تابشي جايگزين شد.
وي با اشاره به اينكه نوسازي و تجهيز سيستم گرمايشي مدارس مناطق روستايي و محروم در اولويت قرار دارد، افزود: با پيگيريهاي نمايندگان مجلس بالغ بر 200 ميليارد تومان اعتبار به اين منظور براي سازمان نوسازي مدارس در نظر گرفته شد كه 100 ميليارد تومان از كل اعتبار به حساب اين سازمان واريز شد.
شيرزاد ادامه داد: مازندران نيز از كل اعتبار تجهيز و نوسازي سيستم گرمايشي سهمبري خوبي داشت.
اين مسئول اضافه كرد: از مجموع 200 ميليارد تومان 10 ميليارد و 600 ميليون تومان سهم مازندران شد كه تاكنون يكميليارد و 300 ميليون تومان آن اختصاص يافت.
مديركل نوسازي مدارس مازندران با بيان اينكه بخاريهاي برقي تابشي براي مدارس سه كلاسه در نظر گرفته ميشود، خاطرنشان كرد: براي هر كلاس يك بخاري برقي است كه تا 25 مترمكعب را گرما ميدهد.
100 کلاس به بخاری برفی تجهیز می شوند
وي افزود: حدود يكهزار و 300 كلاس درس در مازندران مجهز به بخاري برقي تابشي ميشود.
وي تجهيز گرمايشي بيش از سه كلاس را از طريق سيستم حرارتي مركزي و پكيج دانست و ادامه داد: با توجه به اعتبار سال 92ـ 93 كه اميدواريم تخصيص 100 درصدي داشته باشد تا دو سال آينده كل سيستم گرمايشي مدارس مازندران استاندارد ميشود.
شيرزاد با تاكيد براينكه كار تجهيز و نوسازي سيستم گرمايشي مدارس از هفته آينده به صورت عملياتي شروع ميشود، گفت: تجهيز و نوسازي سيستم گرمايشي مدارس مناطق سردسير، محروم، روستايي و شبانه روزي و خوابگاهها در اولويت قرار دارند.
وی يادآور شد: سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور با توجه به ممنوعيت استفاده از بخاريهاي گازي در مدارس مطابق با مبحث 19 مقررات ملي ساختمان و خطرات بخاريهاي نفتي، استفاده از سيستم گرمايشي برقي تابشي براي تامين گرمايشي فضاهاي آموزشي كه به سيستم حرارت مركزي مجهز نيستند را در دستور كار خود قرار داده است.
نظر شما