سردار فتح الله جميري در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار كرد: با توجه به مجوعه سابق و عملکرد آمریکا جهانخوار در مقابل ملت عزیز ايران که سال ها و دهه های مختلف است که آمریکا در کشور ما ظلم بسیار زیادی را روا داشته اند.
وي افزود: این ظلمها از دوران طاغوت و قبل از انقلاب شروع شد و با مجموعه و قوانین مثل کاپیتولاسیون و قوانین مختلفی ظلمی بر کشور ما روا داشتند و کودتاهایی مثل 28 مردادماه و هدف قرار دادن هواپیمای ایرباس و پشتیبانی از دشمنان ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس و ترور بزرگان و دانشمندان هسته ای ایران از عملکرد ننگین آمریکایی هاست.
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر در ادامه افزود: مطمئنا عزیزان، دانش آموزان و دانشجویان با بصیرت و اطلاعاتی که دارند باید این را به خوبی بدانند و امروز دانش آموزان ما آمریکا را شناخته اند و باید خود را برای پیشرفت و پیروزی بر علیه آمریکا آماده کنند.
وي گفت: مطمئنا دانش آموزان و دانشجویان ما با پیروی از بزرگان و امروز با لبیک به مقام معظم رهبری، وظیفه ی خود را مقابل دشمنان اسلام باید به خوبی انجام بدهند، که الان در حال انجام است.
نظر شما