به گزارش خبرنگار مهر، ناجی سواری عصر امروز دوشنبه در نطق پیش از دستور خود در یازدهمین نشست علنی شورای شهر اهواز عنوان کرد: دو بازارچه سنتی که بیشتر از کپرهای دست ساز ساخته شده، معضلی برای شهروندان شده است.
وی افزود: نبود وسیله نقلیه مناسب و تردد شهروندان از جمله مشکلات این بازارچه ها است و بازارچه راه آهن به رغم اینکه ساختمان شیکی دارد هنوز فعال نشده است.
سواری تصریح کرد: وجود این بازارچه سبب شده خدماتی به مردم ارائه شود اما چون مشکلاتی نظیر سد معبر و آلودگی های بهداشتی به وجود آورده باید ساماندهی و بستر ارائه خدمات فراهم شود.
وی عنوان کرد: به جرات می توان گفت این دو بازارچه برای مردم نقش اشتغال زایی و درآمدزایی دارند و اهالی آن منطقه منبع درآمدی دیگری غیر از آن ندارند و درآمدشان از راه فروش اجناس تامین می شود.
عضو شورای شهر اهواز با اشاره به بازدیدهای خود از منطقه کوی علوی و گفتگو با شهروندان آن اضافه کرد: در تمام هشت ایستگاه کوی علوی محل مناسبی برای استراحت مردم وجود ندارد و ایستگاه اتوبوس به قدر کافی احداث نشده است.

اهواز- خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر اهواز گفت: بازارچه های کوی علوی باید طوری ساماندهی شوند که به اشتغال و درآمد اهالی صدمه نزنند.
کد خبر 2169378
نظر شما