پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۴۱

کارگروه دینی در زندانهای قزوین تشکیل شود

کارگروه دینی در زندانهای قزوین تشکیل شود

قزوین - خبرگزاری مهر: مسئول امور مساجد استان قزوين، خواستار تشكيل كارگروه ديني در زندانها شد و آمادگي ستاد اقامه نماز را براي همكاري در برنامه هاي فرهنگي اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام صفي خاني صبح سه شنبه در ديدار با مسئولين فرهنگي و روحانيون زندانهاي استان، بر ضرورت تبيين نقش تربيتی قرآن در زندانها تأكيد كرد.

وی افزود: به بركت اين كتاب آسماني برنامه های قرآن در سراسر کشور گسترش یافته و احیای ضرورت فرهنگ قرآنی در زندانهانيز بخوبي ديده شده است.

حجت الاسلام صفی خانی با اشاره به فعاليتهاي قرآني در زندانهاي استان گفت: تلاش در اجراي برنامه هاي قرآني در زندانها حاكي از انس مددجويان با قرآن است وباعنايت به شور و شوق آنها براي فراگيري آموزه هاي قرآني تلاش های بیشتری بايد از سوي ساير ارگانها نيز صورت گيرد.

مسئول امور مساجد استان، جدایی از قرآن را عامل شکست خانواده وجامعه بيان كرد و ادامه داد: اگر الگوهای قرآني در نظام تربیتی به انسانها ارائه شود، شخصیت آنها در گرو عمل به قرآن کریم شکل كاملي بخود می‏گیرد.

حجت الاسلام صفي خاني تصريح كرد: قرآن، الگوهایی را در اخلاق، سالم زيستي، عفاف و پاکدامنی و شرم و حیا بوجود مي آورد كه مسائل و مشکلات مادی و اخروی انسان را حل کرده و به هيچ وجه به سمت خطا سوق نخواهند يافت.

وي بیان كرد: قرآن بهترین مرجع نورانی براي  استغفار و توبه است و در پرتو آیات معجزه بخش آن می ‏توان به سعادت رسید.

حجت الاسلام صفي خاني ضمن تقدير از فعاليتهاي صورت گرفته قرآني در زندانهاي استان با تبیین نقش تربیتی قرآن در الگودهی به مددجويان، تأكيدكرد: نقش تربیتی قرآن براي مددجويان بايد به گونه ای ظريف در بين همه مددجويان فراگير شود.

کد خبر 2169635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha