به گزارش خبرنگار مهر، عیسی ملکی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه هماهنگی یادواره شهدا از برگزاری نخستین یادوراه شهدای بخش زاینده رود خبر داد و اظهار داشت: به منظور هرچه با شکوه تر برگزار شدن این یادواره چهار کیمته تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه این کمیته ها شامل اطلاع رسانی، تبلیغات، پشتیبانی، فضا سازی و اجرایی است، بیان داشت: حفظ آرمان های شهدا و پیروی از ارزش های دفاع مقدس یک وظیفه ملی، دینی برای همگان است.
ملکی با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در بین نسل سوم و چهار جامعه نهادینه شود، اذعان داشت: شهدا با خون سرخ خود انقلاب و نظام اسلامی را بیمه کردند.
بخشدار زاینده رود با اشاره بر اینکه در دو هدف عمده قیام سید الشهدا احیای امر به معروف و نهی از منکر بوده است، عنوان کرد: بر پایی یادواره شهدا از معروفات است.
ملکی افزود: نخستین یادوراه شهدای بخش زاینده رود 21 آبان ماه در سالن ورزشی روستای هوره برگزار می شود.
نظر شما