پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۵:۵۹

روز مازندران روز ملی ایرانیان است/ مازندران پایتخت کشاورزی و گردشگری

روز مازندران روز ملی ایرانیان است/ مازندران پایتخت کشاورزی و گردشگری

محمودآباد - خبرگزاری مهر: پژوهشگر و مدیر مرکز ساری شناسی، روز مازندران را روز ملی ایرانیان نامید و با اشاره با تقارن این روز با اول محرم خاطر نشان کرد: مازندرانی که بوی حسین (ع) ندهد مازندران نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین اسلامی بعد از ظهر سه شنبه در مراسم روز مازندران گفت: مازندرانی که با زبان مازنی صحبت نکند مازندرانی نیست.

وی اظهار داشت: قرار شد در سراسر کشور کاری شایسته و فرهنگی انجام شود و اقوام مختلف  ایرانی برای خود روز ملی انتخاب و شعور، معرفت، ادبیات،هنر ،غذا،لباس، آداب ورسوم خود را عرضه کنند و باید توجه داشته باشیم همه این اقوام هستند که ایران را تشکیل می دهند و تمام این اقوام مورد احترام هستند.

اسلامی یادآور شد: ،تیر ماه سیزه شو هم متعلق به مازندران است و 14 آبان مطابق 25 رمضان 254 هجری نیز در تاریخ بود که با دموکراسی وانتخاب مردم، حکومت علویان در این روز شکل گرفت.

حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه محموداباد، سخن از مازندران را سخن از فرهنگ ریشه ها و سخن از عمق ظرفیت استان دانست و افزود: مازندران  قبل از تشکیل حکومت علوی شعیه بوده و ریشه فرهنگی و معنوی بسیار قوی دارد.

مازندران پایتخت گردشگری و کشاورزی

امام جمعه محموداباد خطاب به مسئولان استانی اظهار داشت: اگر مازندران گردشگری است، پایتخت گردشگری و محور استان، کشاورزی است و باید پایتخت کشاورزی کشور شود.

وی ادامه داد: تقاضا دارم مجموعه ای بعنوان فرهنگ، دریا ، جنگل، دشت مازندران راه اندازی شود زیرا هیچکدام بطور شایسته معروفی نشد.

اسماعیلی اظهار داشت اگر می خواهید فرهنگ عمومی مازندران پایدار شود، این جشن را همگانی و کشوری کنید زیرا نه جشن بومی بخصوص داریم و نه تکریمی از کشاورزان و دیگر اقشار صورت می گیرد و نه مراسم و فرهنگ های ما بخوبی برای نسل جدید نمایانده می شود.

امام جمعه محموداباد در پایان اظهار امیدواری کرد: فرهنگ مازندران با این  گونه بزرگداشت ها غنی تر و بهتر و پایدار تر شود.

علیرضا یونسی مدیر کل سیاسی امنیتی استانداری مازندران نیز مازندران را سرزمینی بسیار کهن و با تاریخ بسیار غنی ذکر کرد و با تعریف از پدیده های  طبیعی استان مانند جنگل ،کوه ودریا آن را قطعه ای از بهشت دانست وافزود: کمتر جایی در دنیاست که خداوند تمام عظمتهایش را مثل مازندران در یک جا جمع کنند واین از افتخارات ما مازنی هاست.

یونسی با اشاره به مفاخر مازندران گفت: جدا از طبیعت زیبا، انسانهای شایسته، پاک و با ایمان این استان در بسیاری از  حوزه های  معرفتی ،علمی، ورزشی و... سرآمد هستند.

مازندران نمونه و بی بدیل است

یونسی تأکید کرد مازندران و تمام حوزه ها نمونه و بی بدیل در ایران اسلامی است و با این وزنه می توانیم به مرحله ای بزرگ از توانایی در حوزه های مختلف برسیم به شرطی که با هم باشیم .

در حاشیه  این همایش ،نمایشگاهی از شیرینیهای محلی ،ترشیجات محلی،فرش وجاجیم و سفالگری برپا بود که مورد استقبال خوب حاضرین قرار گرفت.

کد خبر 2170034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha