پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۶:۴۳

به خاطر شعار علیه دایی و قلعه‌نویی؛

سعید شیرینی و میرشاد ماجدی به کمیته انضباطی احضار شدند

سعید شیرینی و میرشاد ماجدی به کمیته انضباطی احضار شدند

سرپرستان دو تیم فوتبال استقلال و پرسپولیس برای ادای توضیحاتی درباره شعار هوادارانشان علیه سرمربیان تیم دیگر به کمیته انضباطی احضار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال میرشاد ماجدی و سعید شیرینی سرپرستان تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس برای ادای پاره ای توضیحات در خصوص تخلفات تماشاگران منتسب به هر دو تیم، به خصوص اهانت به سرمربیان تیم‌های فوق، روز دوشنبه  20 آبان به کمیته انضباطی احضار شدند.

همچنین این کمیته درباره اتفاقات رخ داده در لیگ برتر فوتسال هم صادر کرد. محسن خبیری سرمربی و علمی مدیرعامل تیم هلال احمر تبریز در دیدار 11 مهرماه 92 مقابل تندیس قم از سری مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور مرتکب تخلفاتی شدند. بر همین اساس کمیته انضباطی این دو فرد را طبق حکم اولیه و تا اطلاع ثانوی تعلیق و محروم کرد.  پس از رسیدگی و دعوت از هر دو طرف به کمیته انضباطی و بررسی پرونده، محسن خبیری دو جلسه از همراهی تیمش محروم و به پرداخت 2 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. رای صادره قطعی است.

البته جلسه رسیدگی به تخلفات علمی روز سه شنبه 28 آبان برگزار می‌شود اما وی طبق حکم اولیه و تا اطلاع ثانوی از حضور در مسابقات و همراهی تیم مربوطه محروم است.

همچنین جلسه رسیدگی به رسیدگی به مطالبه منصور تنهایی بازیکن پیشین باشگاه مس کرمان از این باشگاه با توجه به ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی، از 21 آبان، به روز سه شنبه 28 آبان موکول شد. عدم حضور طرفین مانع از رسیدگی نیست.

 

کد خبر 2170086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha