۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۹:۴۷

اخبار محیط زیست/

ركورد حیات 430 رأس قوچ و ميش وحشي در منطقۀ شکار ممنوع در تربت حیدریه ثبت شد

ركورد حیات 430 رأس قوچ و ميش وحشي در منطقۀ شکار ممنوع در تربت حیدریه ثبت شد

مشهد - خبرگزاری مهر: ثبت ركورد حیات 430 رأس قوچ و ميش وحشي در منطقۀ شکار ممنوع در تربت حیدریه و بازدید دانشجویان تربت جام از سایت تحقیق تکثیر و پرورش آهو چشمه گل عناوین دو خبر از محیط زیست خراسان رضوی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئيس اداره حفاظت محيط زيست تربت حيدريه از روند صعودی در آمار حیات وحش منطقه شکار ممنوع ژرف و ثبت حیات 430 رأس قوچ و میش خبر داد.

سعید پشم اظهار کرد: براساس آمار استحصالی از گزارش سرشماری وحوش در سال 88 ،تنها 13 رأس قوچ ومیش وحشی در منطقه شكار ممنوع ژرف مشاهده وثبت شده است این درحالیست که در سال 89 این آمار به يكصد و هفت رأس، در سال 90، یکصد و نود و شش رأس و در سال 91 دويست و پنجاه وشش راس قوچ و ميش وحشي در عرصۀ 18هزار هكتاری در حوزه استحفاظی تربت حیدریه مشاهده و ثبت شده است.

رئيس اداره حفاظت محيط زيست تربت حيدريه  تصریح کرد: نظر به پتانسيل بالاي منطقه و پيرو هماهنگي های به عمل آمده با مقامات قضايي خصوصاً حمايت قاطع دادستان شهرستان درخصوص اجراي طرح هاي پيشگیرانه از شكار و صيد بي رويه و غير مجاز در منطقه، طي چهار سال گذشته افزايش تنوع زيستي رشد قابل توجه و چشمگيري داشته است.  

پشم چی افزود: در سرشماري روزهاي اخير نيز ثمره تلاش و برنامه ريزي هاي مداوم محيط بانان و كارشناسان این اداره و اثرات حمايت هاي قضات نيك انديش شهرستان و مديران اجرايي و دلسوزان و دوستداران طبيعت در تربت حیدریه بيش از پيش نمايان شد.

وی با اشاره به ثبت ركورد 430 رأس قوچ و ميش وحشي در سرشماری اخیر وحوش در منطقۀ شکار ممنوع ژرف، گفت: با ارتقاء چشمگیر ارزش هاي اكولوژيكي منطقۀ یاد شده، نیاز به حمایت بیشتر از محیط بانان و تأمین نیروی انسانی پاسگاه محیط بانی سریشا بیشتر احساس می شود.

دانشجویان تربت جام از سایت تحقیق تکثیر و پرورش آهو چشمه گل بازدید کردند

رئیس حفاظت محیط زیست تربت جام ازبازدید علمی چهاردهمین گروه دانشجویی از سایت پرورش آهوی چشمه گل در این شهرستان خبر داد.

جواد دامن پاک اظهار کرد: به منظور تعامل هر چه بیشتر این اداره با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، دانشجویان دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان چهاردهمین تور علمی دانشجویی از این محل بازدید به عمل آوردند.

رئیس حفاظت محیط زیست تربت جام افزود: در این سایت بازدید کنندگان با ویژگی های زیست محیطی شهرستان و نیز اقدامات  این اداره در محل سایت تحقیق، تکثیر و پرورش آهو در طول 4 سال گذشته، آشنا شدند.

 دامن پاک گفت: نقد و بررسی چگونگی ایجاد و عملکرد سایت های تکثیر، بررسی روش های علمی زنده گیری گونه هایی همچون آهو، تبادل نظر درخصوص تجارب محیط زیست تربت جام در رهاسازی آهوان تکثیر شده در فروردین ماه گذشته، از جمله مباحث مطروحه دراین بازدید یک روزه بود.

وی افزود: بررسی وضعیت تیمارگاه و فعالیت‌های انجام شده در مراحل مختلف تیمار پرندگان و نیز مشاهده مستندات سیمای طبیعی شهرستان نیز از دیگر برنامه های صورت گرفته بود.

 

کد خبر 2170239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha