پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۱۶

عنان: از متهم شدن منابع رسمي سازمان ملل در برنامه نفت در برابر غذا متاسفيم

عنان: از متهم شدن منابع رسمي سازمان ملل در برنامه نفت در برابر غذا متاسفيم

دبير كل سازمان ملل از اتهام منابع رسمي سازمان ملل در برنامه نفت در برابر غذا ابراز تاسف كرد و اظهار داشت: اجازه نخواهيم داد چنين مسائلي در سازمان ملل تكرار شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه واشنگتن تايمز، در پي اتهام دو تن از مسئولان سازمان ملل در رسوايي برنامه نفت در برابر غذا، كوفي عنان دبير كل اين سازمان اعلام كرد متعهد مي شود از اين پس ازرخداد چنين مسائلي در سازمان ملل به شدت جلوگيري كند.

عنان در نخستين واكنش به گزارش گروه مستقل بررسي رسوايي برنامه نفت در برابر غذا با اشاره به اتهام الكساندر يكولوف يكي از ماموران خريد سازمان ملل، اظهار داشت: ما در حال اجراي تدابيري هستيم تا اطمينان پيدا كنيم از اين پس در سازمان ملل "سيب هاي خراب" رشد نمي كنند.

وي افزود: ما قبلا در اين زمينه گام هايي را برداشته ايم و بررسي هايي صورت گرفته است اما قصد داريم تدابيري را اجرا كنيم تا اطمينان داشته باشيم چنين مسائلي به هيچ وجه از اين پس رخ نخواهد داد.

دبير كل سازمان ملل با ابراز تاسف از اينكه گزارش نهايي و جامع گروه بررسي رسوايي برنامه نفت در برابر غذا در ماه سپتامبر منتشر مي شود، گفت: ما در ماه سپتامبر ميزبان مجمع عمومي سران سازمان ملل خواهيم بود و چنانچه اين گزارش كمي زودتر منتشر  شود فرصت بررسي آن فراهم مي شد.

 

 

 

کد خبر 217032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha