پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۷:۰۳

محمد پور خبرداد:

عصر شعر عاشورایی در یاسوج برگزار می شود

عصر شعر عاشورایی در یاسوج برگزار می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی و مطبوعاتی فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری مراسم عصر عاشورایی با حضور هنرمندان و شاعران این استان در یاسوج خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کرم الله محمدپور ظهر چهارشنبه در جمع هنرمندان استان افزود: این مراسم عصر چهارشنبه به همت انجمن شعر و ادب استان و با حضور هنرمندان و شعرا برگزار می شود.

وی بیان کرد: در ایم مراسم شعرای استان در رسای شهادت امام حسین (ع) و واقعه عاشورا به شعرخوانی خواهند پرداخت.

محمدپور بیان داشت: مراسم شعرخوانی ویژه ماه محرم از سوی انجمن شعر و ادب استان در دیگر شهرستانهای استان نیز برگزار می شود.

محمد پور تصریح کرد: شاعران این استان مرید مکتب عاشورایی هستند و آثار بدیعی را در این زمینه خلق کرده اند که در جشنواره های مختلف حائز رتبه های برتر شده است.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همچنین اظهار داشت: در دهه محرم در برخی از مناطق استان نیز به مناسبت شهادت سید الشهدا، مراسم تعزیه خوانی برگزار می شود.

 

کد خبر 2170726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha