پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۷:۲۵

ژاکت منجوقی خیاط تبریزی در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد

ژاکت منجوقی خیاط  تبریزی در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد

تبریز – خبرگزاری مهر: خیاط تبریزی توانست با دوخت ژاکت سرتاسر منجوق با استفاده از دو کیلومتر نخ، 201 هزار عدد منجوق و 290 هزار گره، کار خود را در کتاب رکوردهای گینس ثبت کند.

علی زارعی بهربیگ در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص این ژاکت که نظیرش در دنیا پیدا نمی شود، اظهار داشت: در اوقات فراغاتم برای تشکر از کمک های کارمند مددهای اجتماعی پاریس، تابلویی از منجوق بافتم و به او هدیه می کردم که فکر ژاکتی به سرم زد که سرتاسر از منجوق باشد و اصلا پارچه در آن به کار نرفته باشد.

وی با بیان اینکه جنس ژاکت از منجوق شیشه، اتوپذیر و دارای انعطاف پذیری بالایی است، افزود: سابق بر این اگر یکی به عنوان خیاط چنین چیزی را می گفت اصلا باور نمی کردم و حالا تصور می کنم در کل فرانسه و دنیا بی بدیل است.

بهربیگ که اثرش را پایان هر هفته در آتلیه اش در پاریس فرانسه به دید عموم می رساند، اظهار کرد: می خواهم با این ژاکتی که همتایی در دنیا ندارد و در رکوردهای گینس ثبت شده است همواره در یادها بمانم. هدف اصلی ام این است که در بخش مد دیدهای جدیدی بیافرینم.

وی با تاکید بر آشنایی اش از تغییرات سریع و بی وقفه ی بخش مد در جهان، ادامه داد: اشخاص در مورد این نوع از خیاطی نظرات متفاوتی دارند. برای من این پایان کار نیست و مدل ها و مدهای جدیدی برای ارائه دارم.

این خیاط ایرانی در ادامه افزود: در زمان کوتاهی با تغییراتی جزئی تنها در یقه یا قسمتی از جیب و با بکارگیری منجوق شیشه ای در رنگ ها و نگاره های متفاوت، بافت های ترکیبی جدیدی ارائه خواهم کرد.

وی همچنین در ادامه تأکید کرد:ایرانی هر کجا باشد باعث سربلندی ایران می شود. 

تلاش بهربیگ که اولین منجوق و گره اش را در فوریه 2012 انداخته بود تا فوریه ی 2013 به طول انجامید و روی هم رفته برای دوخت ژاکت 201 هزار و 520 عدد منجوق، 289 هزار و 510 گره و دو کیلومتر نخ بکار رفته است.

کد خبر 2170853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha