پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۳:۳۳

رزمایش عاشورایی با تکنیک های نوین در قزوین برگزار می شود

رزمایش عاشورایی با تکنیک های نوین در قزوین برگزار می شود

قزوین - خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین گفت: نوآوری و تکنیک های جدید رزم در رزمایش بزرگ عاشوراییان با حضور ۴۰ گردان به نمایش درمی آید.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سالار آبنوش ظهر پنجشنبه در صبحگاه مشترک بسیجیان که در سایت جدید سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین برگزار شد با تقدیر از رزم آوران و بسیجیان رزمایش بزرگ عاشورائیان گفت: سلسله رزمایش های مقتدرانه عاشورائیان در  سراسر کشور برگزارخواهد شد که استان قزوین در روزهای 16 و 17 آبان  این رزمایش ها را  به صورت هم زمان در قالب 40 گردان در شهر قزوین و شهرستان های استان قزوین برگزار می کند.

سردار سالار آبنوش اضافه کرد: بسیجیان در این رزمایش، نوآوری ها و تکنیک های جدید رزم را آموخته و به نمایش می گذارند.

وی با اشاره به دو پیام از این رزمایش بیان کرد: نخستین پیام این رزمایش بزرگ به دوستان ، دلدادگان انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است که با برگزاری این رزمایش خطاب به رهبر فرزانه خود اعلام می کنیم که مطمئن و پایدار باش که بسیجیان شما جان بر کف ایستاده اند.

سردار آبنوش افزود: اگر گلوله ای به انقلاب اسلامی و ارزش های رهبری و انقلاب نشانه رود ابتدا باید به قلب های ما را روانه شود و هرگز نخواهیم گذاشت اشتباه شیعه در هزار و 400  سال پیش تکرار شود زیرا رهبر خود را تنها نمی گذاریم.

این مسئول پیام بعدی رزمایش را به جانب دشمنان دانست و بیان کرد: دومین پیام این رزمایش بزرگ به آن هایی است که همواره سیلی خورده  اند و عقب رفته اند اما هرگز این ضعف را قبول نکرده اند؛ ملت و نظام ایران هر روز قوی تر و آماده تر برای دفاع از ارزش های خود می ایستیم.

سردار آبنوش ادامه داد: نیروهای سپاهی و بسیجی در این رزمایش به دشمنان و آنهایی که سیلی خورده وبه عقب رفتند می فهمانیم که هر روز مقتدر و آماده تر از گذشته در راه جان فشانی برای ارزشها هستیم.

فرمانده سپاه صاحب الامر (عج ) استان قزوین، آموزش میدان تیر، امداد و نجات، پدافند غیرعامل، تمرین دفاع کوی و برزن، برگزاری کلاس های فرهنگی، عقیدتی، برپایی جلسات عزاداری و سخنرانی را از برنامه های این رزمایش عنوان کرد.

وی در ادامه گفت: امیدواریم که دشمنان خارجی و داخلی این ضعف خود و مقاومت نیروهای ایران را ببینند تا آگاه شوند و اشتباهات خود را تکرار نکنند و امید است که در سایه امام زمان(عج) شهد شیرین عدالت را بچشیم.

کد خبر 2171273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha