پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ آبان ۱۳۹۲، ۱۵:۰۰

آيت الله ناصري:

اساس حركت امام حسين (ع) امر به معروف و نهي از منكر بود

اساس حركت امام حسين (ع) امر به معروف و نهي از منكر بود

يزد - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد، اساس حركت امام حسين (ع) را امر به معروف و نهي از منكر خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، آيت الله محمدرضا ناصري در خطبه هاي اين هفته نمازجمعه يزد اظهار داشت: امام حسين(ع) وقتي سفر مي كرد، خطرات را به دوش خود و خانواده اش خريد اما از اين سفر هدفي داشت كه اصلي ترين اين اهداف، امر به معروف و نهي از منكر بود.

وي افزود: هدف امام حسين (ع) از قيام عاشورا، يك هدف الهي و انساني بود و در خدا و به خواسته خدا حركت كرد.

ناصري تاكيد كرد: امام حسين (ع) مي‌توانست به فكر خودش باشد و به كشور ديگري برود و با يزيد هم بيعت نكند اما ايشان تنها به فكر آسايش و سلامت خود نبودند و تمام توان و حواس ايشان، به خواسته خدا و دستورات دين بود.

امام جمعه يزد با اشاره به اهداف قيام عاشورا بيان كرد: امام حسين (ع) با اين قيام به ما مي‌ گويد كه بي خيال و بي فكر نباشيد و به جامعه خودتان خيانت نكنيد و بدانيد كه سعادت شما، كجاست.

وي تصريح كرد: بايد مراقب و مواظب باشيم به كجا مي رويم و هدف خدا از خلقت ما چه بوده است و مسير انحراف را به جاي صراط مستقيم در پيش نگيريم.

اهداف قيام عاشورا براي مردم تبيين شود/ هدف از عزاداري امام حسين (ع) تنها گرياندن مردم نيست

ناصري در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه وعاظ و روحانيون بايد در عزاداري هاي ايام محرم، اهداف قيام عاشورا را بيان كنند، افزود: هدف از عزاداري ها نبايد تنها گراياندن مردم باشد گرچه گريه بر مصيبت امام حسين (ع) داراي اجر و ثواب است اما مهمتر از آن، شناخت امام حسين (ع)، قيام ايشان و اهداف اين قيام بزرگ و تاريخي است.

امام جمعه يزد از عزاداران حسيني نيز خواست: در مراسم هاي عزاداري خود، شيوه و منش امام حسين (ع) را در زندگي سرلوحه خود قرار دهند و راه ايشان را ادامه دهند.

وي خاطرنشان كرد: امام حسين (ع) براي بهبود اوضاع جامعه مسلمين قيام كرد و امروز مسلمين بايد با سرلوحه قرار دادن آموزه هاي قرآني، قيام امام حسين (ع) را پاس بدارند.

ناصري در بخش ديگري از سخنان خود با تسليت به مناسبت درگذشت حبيب الله عسگر اولادي بيان كرد: ايشان را از سال 42 مي شناختم و آن هنگام نوجوان بودم ولي مي ديدم كه ايشان چه زحماتي براي به ثمر نشستن انقلاب كشيدند و از ياران مخلص امام خميني (ره) بودند.

عسگر اولادي حبيب انقلاب و امام راحل بود

وي تصريح كرد: حبيب الله عسگر اولادي، بنيانگذار حزب موتلفه اسلامي بود كه اين حزب يكي از بزرگترين و با سابقه ترين احزاب است.

امام جمعه يزد، فداكاري هاي عسگر اولادي را براي نظام و انقلاب پاس داشت و بيان كرد: عسگر اولادي به راستي حبيب امام بود و انقلاب اسلامي، مديون افرادي همچون عسگر اولادي است.

وي در بخش ديگري از سخنان خود، با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپيمايي 13 آبان اظهار داشت: حضور مردم در راهپيمايي 13 آبان، به دشمنان نشان داد كه نسل امروز انقلاب نيز ادامه دهنده راه نسل اول انقلاب است و ايستادگي در برابر آمريكا و استعمارگران، نسل نمي شناسد.

کد خبر 2171806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha