پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۶:۱۶

یوسفی:

تدفین شهدای گمنام در دانشگاهها موجب برکت است

تدفین شهدای گمنام در دانشگاهها موجب برکت است

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد هماهنگی خاکسپاری شهدای گمنام گفت: حماسه فرهنگی تشییع و خاکسپاری پیکرهای مطهر شهدای گمنام در دانشگاههای مختلف کشور موجب برکات فراوانی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، فضل الله یوسفی روشن ظهر شنبه در گرگان افزود: انس و توسل مردم به شهدا، جریان سازی معنوی، ایجاد بستری مناسب جهت پاسداشت میراث عظیم دفاع مقدس وسیره شهدا از جمله برکات حضور مزار شهیدان در دانشگاهها می باشد.

وی ادامه داد: در خواست های بی شمار و علاقمندی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان به حضور مزار شهدا در دانشگاه مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان را بر آن داشت تا جهت تسریع در این امر تمام تلاش خود را به کار گیرند.

وی از برگزاری مراسم وداع با شهدا در غروب امروز خبر داد وافزود: مراسم تدفین و سوم 2 شهید گمنام فردا ظهر با حضور مسئولین استانی، شهرستانی و عموم مردم در مجموعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان برگزار می شود.

دبیر ستاد هماهنگی خاکسپاری شهدای گمنام اذعان داشت: شهادت اوج کمال انسان و از برترين واژه هاي فرهنگ اسلامي و از مقدّس ترين مفاهيم معارف الهي است.

وی با اشاره به شجاعت شهدا و جانبازان جهت حضور در جبهه و جنگ با دشمن گفت: شهادتی که از روی ایمان و آگاهی و در رابطه با خدا و در حال نیایش پدید آید، توأم با عشق است.

مراسم وداع و تدفین شهدا با حضور 4تن از پدران و مادران  شهیدان گمنام  در مجموعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان برگزار می شود.
 

کد خبر 2172584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha